Nu tot ei

PSD

Titus Corlățean

Minunile domnului Corlățean sunt multe, dar cele 13 luni între 2011 și 2012 sunt remarcabile.

Domnul Corlățean în aceste 13 luni este Senator, Președinte al Comisiei pentru Politica Externă al Senatului, Vicepreședinte al PSD, Vicepreședinte al Secțiunii de Drept Internațional al Asociației Române de Drept Internațional, membru al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, membru al Fundației Europene Titulescu, Președinte al Asociației Europene Dimitrie Cantemir, devine și avocat, este și lector universitar și predă Drept Internațional Public la Universitatea Nicolae Titulescu și Drepturile Omului la Dimitrie Cantemir, este și Director al Institutului Internațional pentru Drepturile Omului, conferențiar universitar și publică PATRU cărți cu un total de aproape 1000 de pagini. În timpul liber stă zeci de ore lunar la televiziunile cele mai toxice și mai aservite PSD-ului. Iubit tare de cel mai sfânt hoțoman turnător la securitate, Dan Voiculescu.

La sfârșitul celor 13 luni, în mai 2012, ajunge și ministru al Justiției, deși omul nu a avut nicio treabă cu justiția, fiind toată viața lui profesională legat de serviciile de la Ministerul de Externe.

Domnul Corlățean a fost un apropiat al domnului Adrian Năstase, cel mai pușcăriaș dintre premierii României. I-a fost consilier personal și mare, mare sprijin. Ca orice PSD-ist care se respectă, numele domnului Corlățean este legat de numeroase scandaluri, iar opiniile dumnealui dovedesc sociopatia tipică PSD-iștilor de frunte. Are și el un doctorat obținut în 2010 și făcut în perioada în care muncea pe brânci, zi lumină, pentru țărișoară. Toată viața domniei sale a fost plătit din banul public și va fi la al cincelea mandat în Parlament (20 de ani) din decembrie. Este numărul 1 pe lista PSD la Dâmbovița, loc de care este desigur foarte legat sufletește ca orice om din Medgidia, care trăiește în București și care și-a început cariera reprezentând Brașovul.

#haisictirPSD #nutotei