Nu tot ei

PSD

Tit-Liviu Brăiloiu

Liviu Tit Brăiloiu a “terminat”, la 35 de ani, Dreptul la faimoasa Universitate de Științe și Arte București.

Cum a reușit Brăiloiu să termine în 1999 o universitate la București (în documentul de desfințare din 2020 postat aici universitatea a fost înființată/acreditată în 2002) în timp ce constănțeanul făcea și o altă facultate la Oradea în același timp pare să scape atenției SRI și Orniss. Nu de alta, dar Senatorul Brăiloiu, cel care îi recomanda sex oral în Parlament altei senatoare, este PREȘEDINTELE Comisiei pentru Apărare, Ordine publică şi Siguranță naţională - chestia aia extrem de importantă pentru pensiile speciale ale foștilor și actualilor securiști.

Imediat ce “termină” facultatea, este angajat ca Director General la Complex Palas Pelican în Mamaia, ca orice șomer de 35 de ani absolvent de facultate și fără relații cu interlopi și cu fosta securitate. Un an mai târziu, își ia și un brevet de manager în Turism. În 2002, omul care locuiește în Constanța “termină” și facultatea aia la 26 de ore dus-întors de la Oradea, căci e PSD-ist și se oprișează pe noi, logică și bun-simț. În 2005, face și două masterate, un “Masrterat(sic) Relatii Economice Europene” și unul “Masterat Managementul Administratiei Publice”, la universități secrete. Fratele este deja primar la Eforie, așa că Tit ajunge și el prefect la Constanța în 2009. În 2010 a absolvit Colegiul Național de Afaceri Interne la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, continuând cu absolvirea Colegiului Național de Apărare al Universitații Naționale de Apărare “Carol l” în domeniul Științe militare, informații și ordine publică. În mod sigur nu sunt diplome false, căci Brăiloiu este un monument de cinste și studioșenie, iar Gabriel Oprea nu e psihopat. În 2011 este în partidul celui mai cunoscut turnător la securitate, Dan Voiculescu, și candidat la șefia consiliului județean Constanța. Desigur, Antena 3 nu a fost niciodată interesată de impostorul ăsta. A fost inițiatorul legii care ar fi scăpat orice nemernic, mafiot și pe Dan Voiculescu de pușcărie automat la exact vărsta când Dan Voiculescu a intrat la pârnaie la 70 de ani. A fost foarte aproape să devină ministru în timpul guvernelor Dragnea.

Brăiloiu este amestecul perfect între o vomă și un mârlan. Un mârlom, aceeași specie cu Orlando Teodorovici și Gabriel Oprea. Sigur că puroiul ăsta manifestat ca prieten al lui Mazăre este susținut de PSD pe listele de la alegeri de pe 6 decembrie și va fi din nou în Parlament. Nu contează că nimeni nu știe ce a făcut timp de 8 ani în timpul lui Ceaușescu, că doar turnătorii la Securitate nu sunt proști să-și publice locurile de muncă și că tot, tot ce a făcut Brăiloiu urlă a fraudă, nesimțire abjectă, minciună și interlopi. Cum, cum este posibil ca Brăiloiu să fie pe listele de la Parlament fără ca asta să producă un val de revoltă este o întrebare care ar trebui să ne dea fiori.

Stând acasă în ziua votului ne asigurăm că Brăiloiu ajunge iarăși în Senat. Eu candidez independent la Camera Deputaților în București poziția 37 și voi vota la Senat USRPLUS.

#NuTotEi