Nu tot ei

Radu Stroe

Radu Stroe este liberal. Liberal socialist căci toată viața a lucrat la partid. În timp ce era ministru de Interne și deputat PNL a făcut și un doctorat la Academia SRI a domnului Oprea și Maior. Doctorat plagiat, că doar așa se poartă la miniștrii de interne. În 2016, șmecherește, a cerut să renunțe la doctorat, ca orice om cinstit.

Cariera domnului Stroe pute a impostură și securism. A terminat foarte straniu în timpul comunismului două facultăți, marină și drept, și a fost foarte activ în Partidul Comunist. Desigur, ca orice inginer la Ministerul Transporturilor și secretar de partid în anii ‘80, care face dreptul, nu a avut legături cu securitatea, căci România e un banc, nu o țară.

Declarațiile lui de avere sunt niște mari, mari mizerii. Omul a fost băgat într-o grămadă de scandaluri și a fost șeful comisiei SRI, perioadă în care a avut ca mână dreaptă un faimos securist. Marius Oprea, și el un mare istoric specializat în securisme și deontologie, a fost consilierul domnului Stroe. Domnul Oprea a fost foarte deranjat că eu am scris despre Harnagea, un alt produs duhnind de cinste al sistemului. Stroe a fost de patru ori deputat și ministru.

Acum domnul Stroe primește o pensie specială de 163.000 RON. Pe lângă pensie, mai primește 98.939 RON, că e consilier la Curtea de Conturi, și 84.672 RON pentru că e reprezentantul cel mai liberal la Fondul Național de Garantare a IMM-urilor, loc unde e plin ochi de liberali extrem de preocupați de țărișoară, printre care domnul Burduja, domnul Băcanu, domnul Silaghi, care primesc și ei, fiecare, câte 84.672 RON pe an pentru orele plătite cât lunile de la ședințele de consiliu de administrație.

Domnul Stroe primește, din banii noștri, ai fraierilor care plătim taxe, aproximativ 29.000 RON pe lună sau 6500 EUR, căci impostura în România se plătește extraordinar de bine. Ironic, deține ordinul Steaua României în grad de Ofițer.

#statcapturat