Nu tot ei

ALDE

Otto Milik

2009 este însă anul cel mai bun al domnului Otto Milik. Ministrul pe care l-a consiliat, domnul Oprea, l-a promovat Director la MAI, așa că este foarte ocupat. Militar, om organizat, face un master pe terorism la „Mihai Viteazu”, un master pe Securitate și Apărare Națională la „Carol I”, ambele în București.

Mai face și un master la Sibiu la Studii Europene. Asta în timp ce predă ca profesor asociat la aceeași universitate, își continua facultatea de drept la Brașov și studia din greu pentru doctoratul la ASE. Probabil curbează timpul căci absolvă și cursurile Academiei de Poliție și cursurile care îi permit să devină înalt funcționar public.

Ca să vă reveniți. Într-un singur an, 2009, un director de la MAI face TREI mastere, absolvă o Academie, studiază și devine înalt funcționar public, studiază la o facultate cursuri de zi și își face doctoratul la altă facultate și predă ca profesor asociat la una dintre universitățile unde își face unul dintre masterate. Asta în trei orașe, diferite toate de orașul natal, unde are o afacere și e șef liberal. În timpul liber termină cursurile Academiei de Poliție și de înalt funcționar public.

Este Comisar-șef de poliție. Director în cadrul Oficiului Român de Imigrări. Consilier de ministru.

La 39 de ani, este conform CV-ului în Covasna consilier local și ofițer de armată fără facultate. Va remedia asta căci este în ultimul an la Facultatea de Sport din Brașov și în anul doi la ASE în București. Va termina ambele facultăți. În 2006, în timp ce este în ultimul an la ASE, începe conform CV-ului și un master la ASE, că doar timpul curge invers pentru cei mai buni dintre noi. Plus certificări pe fonduri europene și administrație publică.

În 2007, este consilier al ministrului la MAI în București. Conform CV-ului termină ASE-ul, face master la ASE, este doctorand la ASE și în timpul liber face dreptul la Brașov. Și niște cursuri de formator la Institutul Național de Administrație.

Este detașat de la MAI subprefect la Covasna în 2012. Este candidatul din partea ALDE la Primăria Sf. Gheorghe.

Comisar-șef de poliție. Doctor în economie. Pensie specială. Siguranță, cinste, onoare. Un semidoct sinistru.

#nutotei #nuvăoprișațipeeldevot