Nu tot ei

PRO Romania

Octavian Goga

Ai fost 16 ani pădurar la una dintre cele mai nenorocite și corupte direcții silvice din România, Covasna. La 42 de ani, termini prima universitate. Firesc, este una din bombele pe bani care au produs diplome pe bandă rulantă.

Firma la care ești administrator și care a fost mai mereu pe minus, că doar nu furi statul, are o datorie de 583.937 EUR . Participi din partea partidului turnătorului Băsescu, PMP, la alegeri și ajungi deputat în 2016.

În 2017, treci la PSD că acolo este sufletul tău și majoritatea care îți poate asigura imunitatea. Ești condamnat definitiv la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare în septembrie 2018 pentru săvârşirea infracţiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice şi conducere fără permis. Ești râsul televiziunilor și demonstrezi că ești foarte, foarte prost și extrem de tupeist.

În CV-ul de patru rânduri dovedești și că ești agramat. Soția tot angajată la stat, unde primește o poală de bani de la Electrica, iar fi-tu a candidat la primărie din partea PRORomânia, partidul sociopatului ăla de Ponta, că doar nu poți să-ți lași familia de izbeliște. Totul, totul pute în jurul tău, așa că numele tău apare și într-un scandal cu gunoaie.

La acest moment, firma domnului Goga datorează statului aproape 600.000 de EUR. Nevoma asta de om care participă la alegeri este reprezentantul partidului lui Ponta, un mitoman plagiator și a lui Tăriceanu, un tăricean. Afișul lui electoral e pentru mine la limita psihopatiei.

#nutotei