Nu tot ei

ALDE

Norica Nicolai

Norica Nicolai este un fost un procuror comunist. A fost dată afară din magistratură în condiții tulburi după două greșeli catastrofale. O traseistă politică a trecut de la PNȚCD la PNL și acum la ALDE. S-a făcut remarcată prin scandal și printr-un tupeu de nivelul domnului Nicolicea sau Șerban Nicolae în momentul în care nepoata dumneaei a fost prinsă votând ilegal în parlament.

Ne-a reprezentat cu „cinste” timp de 10 ani în Parlamentul European. Apare în celebrul scandal al diplomației cu caviar având legături foarte strânse cu cel mai corupt autocrat din fostele republici sovietice – Ilham Aliyev. Promovează în Parlamentul European cu un entuziasm desigur dezinteresat regimul dictatorial al lui Alyiev. Angajează pe cabinetul dumneaei pe un apropiat al domnului Voiculescu, fost șef al partidului acestuia la Sector 3. Acesta a fost unul dintre cei mai controversați secretari de stat, șef la Agenția Națională pentru Controlul Exporturilor, datorită legăturilor lui cu un grup extrem de dubios de libanezi. În mod firesc, Antena 3 o promovează la greu, doamna Nicolai fiind o goarnă perfectă a agendei iliberale și antieuropene promovate absolut iresponsabil de PSD-ALDE.

Numele doamnei Nicolai este asociat, ca o bună parte a politicienilor de la PSD-ALDE, de oameni foarte corupți care au jefuit România. Dinu Patriciu, Omar Hayssam și unul dintre oamenii foarte apropiați de Ovidiu Tender au fost parteneri de afaceri ai familiei Nicolai.

#nutotei