Nu tot ei

PNL

Nicolae Pandea

Nicolae Pandea este președinte al Asociației Comunelor din România - filiala Călărași și primar PSD pe viață al comunei Ștefan cel Mare. Fiul domniei sale, Ciprian Pandea, a terminat la Slobozia seminarul teologic. În timp ce studia la seminar, la 18 ani, plin de har, venit cel mai probabil de la tatăl primar, domnul Pandea monitorizează un proiect de formare profesională pe bani europeni.

Din 2007, studiază din greu teologia la București, în timp ce este șef de alt proiect european, tot la Slobozia, căci ubicuuitatea se transmite mai ales la fii de primari PSD.

Anul 2013 este însă unul special. La 27 de ani, domnul Pandea este profesor de religie la tac-su, la Ștefan cel Mare, consilier județean tot la Călărași, expert local pentru o organizație cu sediul în Alba Iulia, masterand la Teologie la Constanța și organizator de Grup de Acțiune Locală în cadrul unui alt proiect european. La 31 de ani, devine și șeful PSD Călărași, căci așa e cu norocul ăsta de tată mare baron PSD-ist.

În 2017, așa din senin, domnul Pandea, băiatul lui tata, acum și doctorand la Teologie la Constanța, devine subsecretar de stat la Ministerul Sportului, probabil responsabil cu relația cu Dumnezeu și miracole, căci altfel nu are niciun fel de logică. După 4 luni devine secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, de înțeles de data asta, considerând nevoia de rugăciuni, căci premier la vremea aia era Viorica Dăncilă. Ca orice om cu bun simț și frică de Dumnezeu, ia o poală de bani de la CNAIR (cei cu drumurile) și de la Hidroelectrica, deși omul este un absolut zero în ambele domenii. Nevasta trece de la șefă de centru pentru copii la consilieră la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, pentru că familia Pandea e plină de smerenie și modestie.

Acum domnul Pandea este PNL-ist. Și tatăl, desigur, a devenit liberal feroce, că doar, dacă apa poate fi transformată în vin, de ce PSD-ul nu poate deveni PNL și invers. Probabil capitolul din doctoratul domnului Ciprian “CULTURA CREŞTINĂ ŞI ROLUL EI INTEGRATOR ÎN AREALUL ECLESIAL PEREN” a fost motivul pentru care domnul Orban, dujmanuuuu cel mai barosan a lu traseismu din politică, l-a miruit pe domnul Pandea, numărul unu pe lista de la Senat. Domnul Rareș Bogdan, fostul purtător de telefon al domnului Oprea, și el un mare deontolog liberal, probabil nu a auzit de acest caz.

#partidulunic