Nu tot ei

PSD

Marian Neacșu

Domnul Marian Neacșu este “economist”. A lucrat la IAS Slobozia în timpul comuniștilor și apoi a fost director pe la tot felul de companii de stat cu legături cu panificația și agricultura, care de care mai căpușate, pe care le-a dus glorios spre faliment.

Intră în politică din 1991 iar în PSD este din 1998 ca trebuia să mănânce și gura lui ceva. Face cursurile de expert contabil și apoi se specializează în furaje. În CV trece ca și cum ar fi făcut o facultate smecheră Alltech Biotechnology unde a studiat în engleză „Nutritional Biotechnology in the feeds and food industries”. O vrăjeală, facultatea este un SRL care vinde furaje cu 6 angajați de pe Dimitrie Brândză.

Prin 2013 face și un master dubios rău, cum este și domnul Neacșu. În securitate și apărare, la o bombă de universitate, căci unele bancuri se scriu singure.

Din 2004 a trecut în “privat” ca director general al unei firme cu 45 de angajați. Firmă care peste patru ani avea 12 angajați, o datorie la stat de peste 366.000 RON (a fost pe pierdere în fiecare an când domnul Neacșu a fost director, cu sume foarte mari), pierzând și peste 1.300.000 RON în valoarea capitalului firmei (care a ajuns pe negativ la peste 750.000 RON). În mod firesc, la sfârșitul celor 4 ani glorioși, domnul Neacșu devine deputat.

Din 2006 a mai fost și director general la altă firmă, de data asta firma mai are doar un angajat și face consultanță pe fonduri europene, deși domnul Neacșu nu are nici în clin nici în mânecă legătură cu domeniul. Din 2008 până în 2016 este deputat PSD. Firmele lui bubuie, că doar corupția politică este un basm.

În 2016 este condamnat cu suspendare pentru 6 luni pentru conflict de interese. Lucru care îl face perfect pentru poziția de secretar general al PSD în timpul pușcăriașului Dragnea. Trece în barca lui Firea și apoi ajunge la ProRomânia. Din 2019 este vicepreședinte și apoi membru al comitetului de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei, poziție pentru care are ZERO calificari. Primește din banii proștilor (bani publici) undeva la peste 6.300 de EUR pe lună. Șmecher, agresiv, agramat și foarte iubit de Antena 3, domnul Neacșu va fi până în 2025 plătit de noi o poală de bani, deși nu există nicio logică pentru asta. Un exemplu perfect de bădălău.

#NuTotEi