Nu tot ei

PSD

Ionuț Vulpescu

“Am facebook, blog şi apar la televizor. Nu sunt însă un om recent. Îmi place să călătoresc dus-întors. Sunt decorat cu „Ordinul Naţional pentru Merit în Grad de Cavaler". Nu insist asupra meritului. Iar cavalerismul mă încurcă în mod barbar.” Asta scrie domnul Ionuț Vulpescu în prezentarea sa.

Ionuț Vupescu a fost ministrul Culturii în timpul guvernului Ponta și apoi în timpul guvernului Grindeanu. Desigur, plagiator, doar e plin de merit și de cavalerism.

A terminat Teologia la București și apoi a făcut și un master în Filozofie Morală în timp ce era, la 24 de ani, consilierul lui Ion Iliescu, ca orice om cu principii sănătoase și plin de moralitate pe la colțurile gurii. Apoi se apucă de un doctorat cu unul dintre cei mai dubioși profesori de la Facultatea de Filozofie București. Este și expert parlamentar PSD, așa că este firesc ca doctoratul domniei sale, “Etica muncii in teologia crestina…”, este o furăciune. Să furi într-o teză de doctorat despre etică în teologia creștină este o chestie demnă de un doctorat în psihopatie. E drept că, la PSD, psihopatia se traduce în filozofie de viață, că doar și domnul Pandele, soțul doamnei Firea, a făcut două doctorate în același timp, domnul Dragnea și Năstase, ambii pușcăriași, au fost liderii cei mai de succes ai partidului, domnul Geoană își făcea doctoratul în timp ce era cel mai ocupat ministru de Externe al tuturor timpurilor. Ponta este și el un impostor mitoman și sociopat, cu doctorat plagiat și master imaginar. Ciolacu e un fost biet șomer, vâslașul lui Dragnea și pupincuristul tuturor baronilor cei mai nenorociți ai PSD-ului.

Domnul Vulpescu a lucrat toată viața lui la partid. A fost deputat din 2012 și acum este Senator. Desigur domnul Vulpescu nu este un “om recent”. Este un impostor clasic și normal cap de listă la Camera Deputaților la Dâmbovița.

#PSDuleomizerie #nutotei