Nu tot ei

PNL

Ioan Nasleu

Termini teologia în 1994 și, cel mai probabil, Duhul Sfânt al fostei securități face o minune și te angajezi direct ofițer la SRI. Pleci de la SRI în 2000 și te apuci de afaceri. Devii Director General la o firmă unde ești singurul angajat pentru mulți ani. Mai ai apoi încă un angajat, probabil Directorul Executiv sau, pe numele complet, nevastă-ta.

Din 2004, ești consilier din partea PRM la Timișoara, director general de firmă la Timișoara și faci, în timpul liber, două facultăți la zi la București, Dreptul și Relații Internaționale și Studii Europene.

În 2008, devii Senator din partea PRM-ului și lași firma cu un mizilic de 829.552 datorie, ca orice ofițer SRI, mare iubitor al lui Vadim Tudor și om cinstit. În 2008, pe lângă cele două facultăți, mai faci și cursurile sectei lui Oprea, cel de “Securitate și Bună Guvernare”. Ca la toți preacinstiții din servicii care au fost în Parlament, declarațiile de avere și interese nu mai există pe site-ul Senatului.

Din 2010, se dedică statului și, un pic mai târziu liberalismului. Devine director adjunct la Regia de Transport Timișoara pentru un an, iar din 2012 Vicepreședinte la Autoritatea Națională pentru Restituirea Propietății, într-o logică care nu este accesibilă muritorilor de rând. Din 2016, devine consilierul domnului Robu și liberal pur sânge.

În 2019, numai de la stat, în Timișoara, domnul Ioan Nasleu a câștigat 151.856 RON, adică un salariu cu mult peste salariul unui ministru. Cunoscut pentru chefurile cu interlopi, marele liberal scria, de curând, următoarele: “Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut…Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89…De ce toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei? Păcat că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției… Unde sunteți colegii mei, să apărăm Constituția. Unde sunt Bănățenii demni? Au ajuns să ne conducă homosexualii? Va place? Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe…” Impostor, impostor dar și rasist, homofob și dus cu capul.

Bravo, PNL! Meritocrație, cinste, onoare, PRM-iști, sictir!

#nutotei