Nu tot ei

PSD

Dumitru Chiriță

Dumitru Chiriță primește din banii fraierilor suma modică de vreo 11.500 de EUR pe lună. Este Președintele Agenției Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). Nevasta tot la stat, tot în domeniul energetic, căci e o geană în familia asta cu energia.

Fiica lucrează, coincidență, la ANRE, unde se plătește nesimțit de bine, cam de 4 ori peste prețul pieței, căci doar sunt bani de la stat. Domnul Chiriță a fost vice-președintele comisiei parlamentare care verifică activitatea ANRE. Președintele acestei comisii era domnul Iancu. Nora domnului Iancu, și el PSD-ist, a luat și ea virusul și este desigur angajată la ANRE.

CV-urile domnului Chiriță sunt niște mizerii. Omul a fost electrician în timpul lui Ceaușescu. Nu trece nicăieri explicit unde a muncit exact în cei 9 ani. Ascunderea locului de muncă în timpul comunismului este o tactică utilizată de foști turnători la securitate, care în acest fel fac imposibilă cercetarea lor de către CNSAS. Ca orice electrician nesecurist, la 27 de ani, domnul Chiriță devine imediat după revoluție lider de sindicat. Timp de zece ani este mare, mare gargaragiu sindicalist și numele lui este legat de câteva scandaluri care put a mafioți. Firește, devine membru PSD în 2000 și imediat deputat, căci așa stă treaba cu sindicaliștii cei minunați de tipul fostului pușcăriaș, și el mare lider de sindicat, domnul Mitrea.

Electricianul Chiriță va termina o facultate privată de Drept cândva, căci în CV-uri evită să ne spună anul în care a terminat facultatea și apoi masteratul (oricum sigur cu mult peste vârsta 30 de ani), lucru care face practic imposibilă verificarea studiilor domniei sale. Cariera sa de electrician îl face perfect pentru poziția de vicepreședinte la Casa Națională de Asigurări de Sănătate, poziție pentru care domnul are ZERO calificări. Din 2008 până când devine Președinte la ANRE, în 2017, este din nou deputat, că doar ăsta este PSD-ul. Agramat, agresiv și foarte iubit de Antena 3, domnul Chiriță este dovada că avem un stat capturat de valori. Mai ales PSD-iste.

#NuTotEi #nucaei