Nu tot ei

PNL

Daniel Constantin

În 2008, ai primit “împrumut” de la Dan Voiculescu suma de 295.000 de EUR. Asta, în ciuda faptului că tu ai fost director la firma de consultață, controlată tot de Dan Voiculescu, pe care ai băgat-o în pământ (în 2007 firma a avut un “profit” de minus 204.992 de EUR). Nu contează, căci vei fi numit director la APIA în 2009.

Numeroase firme legate de Dan Voiculescu depindeau atunci de banii de la APIA. Banii nu i-ai dat niciodată lui Dan Voiculescu înapoi.

Cariera ta este o mizerie. Ai terminat Zootehnia, dar în tot timpul facultății ai dat din coate prin Liga Studenților. În 2003, în timp ce făceai un master în Management la Agronomie, făceai și cursurile de la Scottish (sic) Agricultural College și cele ale Institutului de Administrație Publică din Irlanda, erai referent la Universitate (din 2000, deși tu termini facultatea în 2002), consilier la Cabinetul unui Secretar de Stat și Coordonator al Corpului Consilierilor de Integrare Europeană la Ministerul Agriculturii, ca orice puști de 24 de ani cu experiență zero în domeniu. În 2007, ajungi evaluator independent pentru Banca Mondială, căci din nou așa e bancul ăsta stupid în care trăim.


În 2010, devii președintele partidului lui Dan Voiculescu și sluga lui. Faci tot ce are nevoie sfântul hoțoman turnător la Securitate și ajungi ministru în guvernele Ponta, cu toate că experiența ta practică în domeniu este zero, dacă nu te-o fi pus Dan Voiculescu să-i sapi grădina de sutele alea de mii de EUR primite împrumut. În 2014, nu îl vinzi pe Dan Voiculescu și pe Pantiș și nu ai desigur nimic de a face cu serviciile secrete, dar cei doi intră în pușcărie în timp ce cariera ta politică bubuie lângă Tăriceanu și Meleșcanu, alt nesecurist celebru. În 2017 îi trădezi și pe fosilele astea și faci, împreună cu Ponta, alt cinstit, partidul perfect pentru caracterul vostru ProRomânia. Îl trădezi și pe Ponta. Ești acum pe listele PNL-ului la Argeș, căci tu de mic ai fost liberal, Orban luptă împotriva traseismului și porcii zboară.

Daniel Constantin: "Asa a inceput colaborarea cu domnul Dan Voiculescu. Am preluat conducerea unei societati comerciale, care nu avea niciun angajat si pe care am lasat-o, dupa ani de activitate, cu peste 25 de angajati si cu un portofoliu important de proiecte aprobate de autoritatea de management.” Firma de care vorbește a avut maxim 18 angajați și când a plecat domnia sa erau 15 angajați și avea o datorie de 463 727 EUR.

#haisictirPNL #NuTotEi