Nu tot ei

PNL

Costel Alexe

Actualul ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, domnul Costel Alexe, a fost angajat la Cadastru exact în aceeași perioadă în care Cozmanciuc (despre care am scris) un alt preacinstit om al lui Fenechiu era director la Oficiu de Cadastru. Poziția lui Alexe era consilier la serviciul juridic și relații cu publicul.

Cum ajunge domnul Alexe, la vremea aceea un puști de 24 de ani care profesional până în acel moment a făcut doar sondaje de piață și își făcea un master în biodiversitate și arii protejate, consilier la serviciu juridic la Cadastru este o altă minune liberală demnă de Fenechiu și curbarea timpului, căci doar cinci ani mai târziu devine și student la Drept și director al aceluiași Oficiu. De acolo a trecut direct în Parlament ca o tânâră speranță.

De menționat este că în timp ce consilia la stat actualul ministru al Mediului mai avea și o slujbă de coordonator pe zona Moldova, termina un masterat și făcea un doctorat în climatologie și meteorologie. Doctorat care este dovedit de un ziar din Iași a fi plagiat.

Soția domnului Cozmanciuc, fina domnului Fenechiu este acum directoarea de cabinet a secretarului de stat de la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, domnul Gelu Puiu. Și soțul ei a fost în exact pe poziția domnului Gelu Puiu într-o perioadă catastrofală pentru tăierile ilegale.

Gelu Puiu apare menționat în mai multe articole legate de mafia lemnului. În 2012, un raport al Romsilva descoperea numeroase nereguli la ocolul silvic pe care îl conducea. Este un apropiat al lui Flutur, unul dintre cei mai onești liberali în viață. Lucru care probabil l-a făcut perfect pentru a fi secretat de stat al domnului Costel Alexe, fostul consilier al soțului doamnei directoare de cabinet.

Anul acesta, firma soției domnului Fenechiu are 60 de contracte de consultanță cu primării liberale pentru iluminare. Banii vin de la ministerul domnului Alexe, care tocmai a devenit șef al Consiliului Județean. Odele dedicate lui Alexe în timpul campaniei l-ar fi făcut pe Ceaușescu să vomite!

Cinste, onoare, liberalism, hai sictir!

#nutotei