Nu tot ei

PNL

Antonel Tănase

Domnul Antonel Tănase are două CV-uri. Unul din 2008, când era Secretar de Stat la MInisterul Transporturilor, după ce a fusese consilierul domnului Orban, și unul de acum, când este Secretarul General al Guvernului (cu rang de ministru) condus tot de Ludovic Orban. Problema mare este că cele două CV-uri nu prea corespund.

Va fi sigur în Parlament, este numărul 4 pe lista deputaților PNL în București.

Domnul Tănase a fost, ca orice speranță liberală, precoce. Contabil, contabil șef și revizor contabil în CV-ul de ministru, de la 18 la 20 de ani, la Comisia Județeană a Cooperativelor Galați. În CV-ul de Secretar de Stat (SS) a fost doar contabil șef, de la 19 la 20 de ani, la aceeași firmă. În CV-ul de SS, de la 20 la 26 de ani, este Contabil Șef la SC Sălcioara, tot în Galați. În CV-ul de ministru, nu a muncit, ci doar a studiat istoria la București și a făcut un masterat, tot la București, tot la Istorie. În CV-ul de SS, între 1999 și 2002, istoricul Antonel lucrează la două firme diferite, Comasig-ro și Publiferom Advertising, ca Director Economic și Director Financiar, în timp ce își face un doctorat foarte straniu în economie la ASE, pe care îl începe în 1998 și îl va termina în 2005. În CV-ul de ministru este Director Financiar la România Asigurări SA și face același doctorat. Din 2002, în timp ce muncește ca un rob la teza de doctorat și la toate firmele alea, se apucă să facă și o facultate dubioasă, pe bani, la finanțe-bănci, pe care o va termina la un an după doctoratul de la ASE, căci așa e normal în liberalismul neaoș. În CV-ul de ministru, devine Administrator de firmă din 2003, în cel de SS din 2002. În CV-ul de ministru este, din 2006, consilier al Președintelui Administrație Fondului de Mediu, în CV-ul de SS este doar consilier economic acolo. De la mediu, a trecut la transporturi și apoi, când a căzut ministrul Orban, a revenit la contabilitate, ca orice istoric, doctor în economie cu o viziune foarte liberală, chiar schizofrenică am putea zice, a propiului trecut. În perioada asta, are și ceva legături indirecte cu Dorin Cocoș și cu domnul Fenechiu. Numele lui apare și în alte 5 firme.

Între 2007 și 2008, perioadă în care este consilier general la Primăria Municipiului București și lucrează la minister zi lumină, căci este consilierul lui Orban și apoi Secretar de Stat, domnul Antonel descoperă dilatarea timpului, a creierului și tunelul energetic getodac, căci doar nu crede nimeni că ar fi un impostor. Aici, funcțiile deținute și studiile făcute între 2007 și 2008. De menționat că a fost în consiliile de Administrație de la TAROM și de la Aeroportul Henri Coandă. - Absolvent al cursului "Piețe de capital" - CECCAR - Absolvent al cursului "Evaluarea firmei" - CECCAR - Consultant fiscal - Membru CCF - Vicepreședinte al Asociației Naționale a ATOP-urilor din România - Membru în Consiliul de Administrație al A.N.I.F. R.A. - Administrator special al Ceprohart SA Brăila - Membru în Consiliul de Administrație al CN APM Constanța SA - Membru în Consiliul de Administrație al CN AIHCB SA - Membru al Comisiei de Mediu și Educație Eco-Civică -Președinte de Consiliu PMB - Președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) București - Președintele Comisiei Centrale de Cenzori a PNL - Membru al Biroului Permanent PNL Sector 6 - Vicepreședinte al PNL București

13 funcții și trei cursuri postuniversitare, băi sărakilor neliberali!

Geniul Tănase revine, în perioada USL-ului, la Ministerul Transporturilor, și apoi este numit șef de compartiment la Registrul Auto Român, locul preferat al PNL-iștilor lui Orban. Între 2012 și 2015, când există declarații de avere, soția domniei sale este și ea plătită de stat foarte bine, căci este auditor la Curtea de Conturi. Norocul vine în familie. Va fi și administratorul provizoriu la Aeroporturi București (firma aia de stat deloc coruptă) și membru CA la Administrația de Porturi și pe la RADET că trebuia cineva să ia și banii ăia. Din 2019, devine cel de-al doilea cel mai important om în guvernul Orban. Este, desigur, și el, absolventul Colegiului de Apărare al domnului Oprea și al Institutului Național de Administrație, că doar nu era omul să scape posibilitatea de a fi înalt funcționar public. Declarațiile lui de avere sunt șocante și ar merită un pic de atenție de la jurnaliști care scriu despre asta.

Hai sictir, PNL!

#nutotei