Nu tot ei

PNL

Alin Ignat

Alin Ignat nu are CV, deși este ditamai Secretarul de Stat la Ministerul Muncii. Pe facebook, omul scrie că a studiat la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, Facultatea de Drept si Stiinte Sociale. A “studiat”, la politicieni, nu înseamnă automat că are și diplomă, nu de alta dar este și cazul doamnei vice prim-ministru, Turcan.

Și mai interesant este că, în 2009, într-un interviu din Adevărul, domnul Ignat declara: „Acum sunt în anul III la facultatea de drept de la Universitatea Babeş–Bolyai din Cluj-Napoca. Vreau să termin facultatea şi intenţionez să merg spre magistratură, chiar dacă va fi foarte greu.” Probabil e amnezic sau nu face distincția dintre Cluj-Napoca și Alba Iulia, lucru care îl face perfect pentru o carieră de cântăreț, om de afaceri catastrofal (numele lui apare în câteva firme toate cam praf) și consilier local PNL. Probabil tot amnezia este de vină și la ultimele două declarații de avere, căci din ele reiese că omul a economisit mai mult decât a câștigat căci așa este cu liberalismul ăsta șmecher.

Mama domnului Ignat este și ea o mare PNL-istă cu un CV de poveste. În 2013, din senin, profesoara, inspectoare și directoare de școală de la Alba, ajunge consilierul personal al ministrului delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură de la PNL. Băietul ajunge și el vicepreședinte la PNL Alba, căci are liberalismul în gene.

În 2019, Alinuș se căsătorește cu fiica vicepreședintelui consiliului județean Alba și devine finul lui Florin Roman, șeful PNL-ului din Camera Deputaților, un alt liberal autentic care a trăit din sinecuri și consilii de administrație mai toată viața lui. Firesc, asta aduce și o funcție de secretar de stat la Ministerul Muncii, probabil cadou de nuntă, căci băiatul a cântat dar s-a și căsătorit bine.

Soția lucrează tot la stat, iar mama devine după nuntă inspector general adjunct, că doar e plină viața de coincidențe la liberalii meritocrați de la Alba. Băietul lui mama, cântăreț, afacerist, cu cuscrul mare șef liberal de Alba, numit secretar de stat la Ministerul Muncii, pe o logică perfectă de lăutarism liberal, va fi, împreună cu nașul Roman, prezent în Parlamentul României pe listele liberalilor. România educată, tati!

#haisictirPNL #nutotei