Nu tot ei

PMP

Adrian-Mihăiță Todoran

Adrian Todoran la 16 ani devine membru de partid căci urlă cinstea în el. Toată viața lui a lucrat pentru firma domniei sale care a fost practic tot timpul pe minus deși s-a bucurat de contracte foarte bune pe bani publici. Nu e evaziune fiscală căci omul a terminat științele economice. Fiind lovit țeapăn de politică a făcut și două masterate.

În 2009 domnul Todoran la 26 de ani este deja Director la Direcția Județeană Tineret și Sport, firma lui bubuie de contracte, este Prim Vicepreședinte al PD Baia Mare și face un masterat pe bani care nu are nici un sens la București “managementul informațiilor clasificare” (sic) ca orice tânăr ambițios care crede că avem o democrație funcțională și nu una controlată de mafioți, foști turnători la securitate și servicii.

Din 2011 pe lângă toate de mai sus mai face și un doctorat la Timișoara în turism că doar și porcii zboară. Din 2016 devine șef la PMP și apoi la 33 de anișori este deputat în Parlamentul României după ce, practic, nu a făcut nimic, dar nimic care să justifice prezența lui în Parlament.

#nutotei