Vlad Bontea - PSD

Vlad Bontea este vice lider la PSD la Camera Deputaților. Duhnește a cinste PSD-istă, Nu știm ce a făcut până în 2003 dar la 24 de ani dacă e să ne luăm după CV are doar liceul. Îl lovește norocul și se înrudește cu un general dubios rău șef al SPP (Serviciul de Pază și Protecție) și un om foarte apropiat de Hrebenciuc, Vanghelie și Dan Voiculescu. Niște etaloane profesionale.

Își începe firesc cariera de pe o poziție de începător. Director la o firmă de pază. A nevestei, nepoata generalului sau cum îi spune generalul “a treia fiică”.

E lovit de spiritul PSD-ist care îl duce la faimoasa facultate pe bani Bioterra din București pe care o termină la 34 de ani. La Drept că urlă justiția în el. În primul an de facultate munceste din greu la firma nevestei și devine și liderul PSD Strehaia. În anul doi studiile de drept dezleagă apele din el și își dă drumul. Devine si Coordonatorul Departamentului Dezvoltare Urbană al PSD căci Strehaia este minunea urbană a lumii. Imediat devine și vicepreședinte PSD la Mehedinți. Cum termină facultatea la București, cu experiența de paznic și Dezvoltare Urbană duduind în el devine firesc și meritat Director la Cancelaria Prefecturii Mehedinți. În 2011 dividentele încasate de firma unde e director depășesc 120.000 de EUR.

Dorința de cunoaștere îl chinuie și neostoit se adapă după numai un an din alt domeniu. Subsecretar de stat, vicepreședinte la Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului domeniu pe care îl rezolvă rapid așa că se mai duce și ca Vicepreședinte la Crucea Roșie. Cum funcțiile de vice-președinte nu îi satisfac geniul este numit, meritat desigur și Președinte al Federației Ecvestre Române. În 2014 când avem singura declarație de avere până când să devină deputat încasează din dividentele firmei cele șmechere vreo 400.000 de EUR. În același an firma semnează un contract de peste 1.4 milioane de EUR cu un mare client privat, Poșta Română. Este acuzat de domnul general că fură banii din firma de paza dar asta e o răutate și nimic altceva. Din 2016 este deputat la 36 de ani.

Trece mârlănește ca și cum ar avea un master la Academia de Poliție dar o citire atentă a CV-ului arată că cel mai probabil a fost înscris la master și atât. Face și cursuri la colegiul lui Oprea și pune în CV ca și cum ar fi fost la Stanford pentru patru luni, la un Curs de Analiza Organizației. Cursul este o chestie de dezvoltare personală pe net și din nou nu este clar dacă geniul paznicilor a trecut sau nu examenul final. Probabil visează să devină ministru la MAI și urmează calea bătătorită de impostorul liberal Vela. Are niște discursuri atât de tâmpite și agramate încât sigur merită să fie ministru. Și el este pus de partid în Comisia de control a SRI și face pe gorila lui Dragnea.

Anii în Parlament de sacrificiu pentru țară l-au transformat într-un PSD-ist sărac, chiar milog am putea spune. Dividentele din 2014 au fost donate probabil la nevoiași și băgați în cărți că omul acum nu mai are nimic, nimic comparativ cu 2014 doar datorii la bancă de vreo 250.000 RON ca orice om cinstit de la PSD căruia nu îi este frică de justiție. Practic dacă calculezi tot ce are omul este pe minus cam cu 40.000 de EUR. Se pregătește de un nou mandat că doar trebuie să acopere datoriile. #nutotei #nuvăoprișațipenoi #competențăPSD

Sursa 1: https://www.facebook.com/valeriu.nicolae.39/posts/10223802801721129

Vizualizează CV-ul
Sursă articol