Vlad Adrian Țone - PSD

Domnul Țone Vlad Adrian răspunde de Administrația Publică Locală de pe poziția de consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban. În 2016, domnul Țone Vlad Adrian concura din partea alianței PSD-ALDE la funcția de primar al comunei Afumați. În 2014, susținea Partidul Conservator al lui Dan Voiculescu.

A terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport în 2007. Pentru câțiva ani este profesor de sport la câteva școli mici. Pentru un an lucrează la o bancă ca „analist de credite”, deși nu are nicio calificare pentru asta. Are o carieră scurtă la bancă de mai puțin de un an și redevine profesor de sport și apoi este angajat de primărie la un club sportiv cu o echipă în liga a III-a. În următorii trei ani, din 2013 până în 2016, se întâmplă o minune. Devine consilier al secretarului de stat de la Ministerul Sportului domnul Cristian Cosmin (fost în PC, ALDE, ProRomânia și acum PNL) și apoi director de cabinet. Apoi director de cabinet la Ministerul Dezvoltării, consilier la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului și consilier la Universitatea de Științe Agricole unde director este desigur același Cristian Cosmin. Domnul Țone în trei ani ajunge de la profesor de sport la director de cabinet la Ministerul Sporturilor, director de cabinet la Ministerul Dezvoltării, consilier la Autoritatea pentru Activele Statului și consilier la Universitatea de Științe Agricole în timp ce mai are și două afaceri - una de consultanță și una de producție video. Se retrage apoi consilier în Parlament. În 2017 termină cel mai straniu master pe care l-am întâlnit până acum, cel de Management Educațional la Universitatea Tehnică de Construcții.

În 2019 primarul PSD de la Sectorul 4, domnul Băluță, plătește 20.000 de lei firmei domnului Țone, AT Video Creations SRL.

Din 2020 este omul de bază al domnului Orban la Administrație Publică. Încep să cred că avem un singur partid dar pretindem că sunt mai multe că dă bine la fraieri.

#nuvăoprișațipeeldevot #nutotei #statcapturat

Vizualizează CV-ul
Sursă articol