Viorel Chiriac - PSD

Până la 38 de ani domnul Chiriac este un fost mecanic de locomotivă și tehnician CFR-ist.

Anul 2000 aduce și minunile necesare deputaților PSD căci tocmai s-a înscris în PSD și a devenit Secretar la Organizația Municipală Brașov, lucru care îl face evident potrivit pentru a fi șef de birou senatorial și student la drept (obsesia oricărui PSD-ist cinstit) la o bombă de facultate pe bani. Termină facultatea și devine brusc jurist la stat ca orice absolvent de bombă de drept pe bani la 45 de ani. Apoi, logic, devine Director la APIA (Agricultură).

Un rectificator, apoi mecanic de locomotivă, tehnician CFR-ist, șef de birou de senator, jurist specializat în turism devine brusc Director de Agenție în agricultură cu fonduri de sute de milioane căci trăim în bancul PSD-ist. Nu e tot că după doar câteva luni în care rupe agricultura în două devine Director General Adjunct la Parcul Industrial Metrom din Brașov căci suntem toți nebuni.

Firesc după un pic mai mult de doi ani ajuge senator unde devine membru în Comisia care evaluează schimbarea constituției și ninonino. Din 2012 îl plătim noi în Senat și acum în Parlament. Vorbește sub 3 minute pe an dar merită miile alea bune de euro pe lună. În 2013 am plătit 8.000 RON pe lună adică aproape 2000 de EUR numai pentru cheltuieli de întreținere ale biroului lui parlamentar. Că ei pot. Firesc ca orice om cinstit are CV-uri diferite căci doar cinste, plăcuțe suedeze, țărișoară.

#nutotei #PSDetoxic

Vizualizează CV-ul
Sursă articol