Violeta Răduț - PSD

Violeta Răduț face ingineria la o bombă de facultate, Bioterra. Firesc, ca orice PSD-istă de cinste, este și Directoare de Marketing în același timp. De fapt, pe vremea aia e PNL-istă, că doar trăim în lumea politică curată din Alexandria. Probabil nu este Directoare Generală Absolută și Unică numai ca să nu bată la ochi la fraieri căci firma o are doar pe domnia ei angajată.

Deci este Directoarea ei de marketing. Ce face ea acolo conform CV-ului sună a banc: “activitatii (sic) de identificare, anticipare si satisfacere a cerintelor clientilor”. Imediat ce termină directoratul, ca orice ingineră cu o carieră în marketing, se angajează la Primăria controlată de domnul Dragnea pe poziția de Inspector la Cultură, Sport și Tineret.

Trei ani de inspectare o ajută să epuizeze domeniile cultură, sport și tineret. Trece la PSD și este promovată, la 30 de ani, ca Inspector Superior la Taxi-uri și Comerț, loc unde nu se dă șpagă. La 36 de ani este în Parlament - ne reprezintă în Comisia pentru muncă și protecție socială. Pune și ea mârlănește o diplomă de master care în fapt sunt doar cursuri.

Declarațiile ei de avere sunt siderante. Femeia se oprișează pe noi și pe logică cu un tupeu demn de o statuie sau o definiție în dicționar. În 2017, deși săracă lipită - nu are nimic, nimic doar o datorie de 75.000 RON la bancă, un salariu de 17.420 brut pe an, dă totuși salariul ei net pe mai mult de 4 ani la PSD că doar țara o cere. Între timp s-a cam scos, și-a tras vilă, teren meșter și e deputatătătătătătătă! O dovada vie că Elena Udrea este un model de succes.

#nuvăoprișațipenoi #psdemafie #nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol