Valentin Rusu - PNL

Valentin Rusu a fost mecanic până la 22 de ani, iar apoi s-a apucat de inginerie. A terminat facultatea la 27 de ani și a lucrat pentru câteva luni ca inginer înainte de a deveni ditamai Inspectorul Principal de Asigurări la ASIROM, loc pentru care nu avea nicio calificare.

E drept că l-a avut ca șef pe un fost securist foarte influent și coleg pe domnul Vela, cel mai liberal dintre liberali, și el un impostor.

Este lovit de PDL-ism și, în timp ce muncește din greu, mai face încă o facultate la Reșita de Științe Economice și Școala de Administrație Publică la București, la vreo 14 ore de condus dus-întors. În 2004, cu PDL-ul pe cai mari, devine Director General la Drumuri și Poduri la Caraș-Severin deși are zero, zero experiență în domeniu. Mai face la București cursurile unui Institut Republican Internațional, care există, dar la Chișinău. Și un curs postuniversitar de doi ani la Facultatea de Construcții la Timișoara, ca să acopere toate domeniile. Și colegul Vela avea access, cel mai probabil, la același turneu energetic, căci și el preda la București în timp ce era primar la Caransebeș.

Din 2004 este în Parlament la București, așa că mai face un masterat de doi ani la Reșița în Administrație Publică și încă unul imediat după el în Management la Târgoviște, căci era o zonă pe care nu o vizitase. În primul mandat vorbește cam 7 secunde pe an. În al doilea mandat, în timp ce slujește țărișoara din greu în Parlament, creierul lui explodează. Între 2009 și 2011 Einstein-ul de Caraș Severin își face masteratul la Târgoviște, Colegiul Național la de Afaceri Interne la București, doctoratul tot la Târgoviște pe Politici Externe și Securitate, termină și Institutul Diplomatic Român și Universitatea Națională de Apărare. Coincidență, desigur, este și în Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, deși la momentul numirii sale nimic, nimic nu-l recomanda pentru această Comisie.

Domnul Rusu uită să specifice că are doctorat la Valahia în CV-ul oficial. Conducătorul lui de doctorat a fost Marius Petrescu, șeful de la ORNISS, un om foarte interesat de Comisia în care activa domnul Rusu. Domnul Rusu a fost în această Comisie timp de 8 ani. Media intervenților în plen în cei 12 ani de deputat nu a trecut de 12 secunde pe an. Soția domnului Rusu lucra tot la stat pe un salariu mai mare decât cel al domnului deputat.

A fost deputat PNL până în 2016. PNL-ul a avut și are o mulțime de oameni cu funcții incredibile pentru CV-uri lor aberante. Există o diferență între PSD și PNL dar una neglijabilă. Partidele noastre mari au nevoie urgentă de reformă. Listele propuse acum pentru alegeri sunt o mizerie.

#nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol