Nu tot ei

PSD

Tudor Ciuhodaru

Până când devine deputat, domnul Tudor Ciuhodaru bate, cred, toate recordurile mondiale la curbarea timpului și spații paralele.

Numai în 2004, în timp ce este Sef de Serviciu la Urgență și Cadru didactic asociat la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, Tudorel mai face un doctorat în medicină legală, se calfică în Autism, Infecții nosocominale, face cursul de doi an de Management al Instituțiilor Publice și mai prezintă și trei lucrări științifice.

Până în 2008, în plus față de cele de sus se califică și în Ecografie, în Anestezie, în managementul resurselor umane, face un master de doi ani în Etica Biomedicală, un curs la Tg.Mureș, își ia atestatul în managementul serviciilor de sănătate, în management spitalicesc, în HIV, în tehnici infiltrative, mai face un master de doi ani în Toxicologie, devine formator în Urgențe Prespitalicești, face cursurile de management ale politraumatismelor, se certifică la Matei Bals în București în infecții cu HIV, face un curs la Cluj, studiază pentru doi ani managementul public european, se specializează în comunicarea cu jurnaliștii, mai face alte două cursuri și predă la școala doctorală.

Pe scurt, în perioada 2004-2008, Șeful de la Urgențe și profesorul de la Facultatea de Știința și Ingineria Metalelor face un doctorat, două mastere, două cursuri de câte doi ani și țșpe calificări, predă în draci, studiază și scrie tone, plus campanie electorală. Cu un an înainte, în 2003, era medic specialist și organizator și lector al unui curs de perfecționare și publica doar șapte articole științiifice.

EI, valoarea asta universală, pogorârea lui Dumnezeu în medicina românească, în 2008 se sacrifică pentru țărișoară și se duce în Parlament de unde nu mai pleacă. A fost pe listele partidului lui Dan Voiculescu, apoi pe cele ale domnului Gabriel Oprea și ale partidului lui Dan Diaconescu și, bineînțeles, din 2016, este deputat PSD, mare susținător al lui Liviu Dragnea și acum europarlamentar PSD. Practic, omul a pupat la greu pe cei mai toxici lideri politici din România, probabil o deformație profesională pentru un expert în toxicologie.

Într-un singur an, în 2011, timp ce este în Parlamentul României, prezintă 19 lucrări științiifice. Din 2012, predă la două facultăți la Iași, lucrează la spitalul de urgență, este deputat și doctor de serviciu la Antena 3.

Probabil, lipsa unei statui, a unei case memoriale, a unui Nobel în medicină și a altuia în fizică l-au scârbit, așa că a plecat pe banii noștri cu un buget alocat de vreo 500.000 de EUR pe an la Bruxelles în Parlamentul European.

Vrednic este!

#nutotei #fărăimpostori