Ştefan-Alexandru Băișanu - PNL

CV-ul domnului Ștefan Băișanu este de o slinoșenie maximă. În 1988 și 1999, un profesor de liceu la Suceava face un doctorat în filozofie la o universitate la Iași, studiază psihopedagogie și asistență socială la București și este lector doctor la o super nenorocire de Universitate privată la București, deși el va primi doctoratul abia un an mai târziu.

Contorsionează iară timpul în CV este trecut că a predat în 2002 la o universitate care a fost desființată de guvernul PSD pentru “abateri grave de la standarde” în 2001, căci timpul la domnul Băișanu e un concept filozofic, nu ca la fraieri. Mai publică și niște lucrări parcă scrise de Gigi Becali al filozofiei mondiale.

Revine, de la nenorocirea aia de universitate la București înapoi la Suceava, direct pe poziția de Conferențiar Doctor la Universitate, în timp ce face și ultimul an la București la Asistență Socială. Este în PNL și devine subprefect, lucru care îi stimulează dorința de studiu, așa că face o facultate de drept, bineînțeles aproape de Suceava, la Brașov, și cursurile Institutului Național de Administrație la București, căci va deveni prefect curând.

Uită să treacă în CV că în același timp este și mare patron de televiziune locală. În tot acest timp predă și la Universitate și face și o cercetare importantă pe fonduri europene. Din 2009, devine mare lider PNL, așa că mai face un masterat la altă nenorocire de universitate, la Iași, și, tot în aceeași perioadă, cel mai probabil, alt masterat, tot la Iași, tot la bomba aia de universitate pe care o iubesc îngrozitor de mulți deputați.

Trei facultăți - filozofie, drept, asistență socială, două mastere, psihologie politică și leadership, plus dreptul administrației publice, înalt funcționar public, analist programator și doctor în filozofie. Din 2012 este în Parlament. Presa locală scrie că televiziunea lui are datorii de peste 900.000 la bugetul de stat. A trecut de la PNL la ALDE, a fost cu PSD și acum este la Partidul celui mai sfânt securist, Dan Voiculescu. De când a intrat în politică, nenea Ștefan, cel care a lucrat în CV doar la stat, a împrumutat vreo 300.000 de EUR pe la prieteni și firme, că așa se face. În ultima lui declarație de avere are vreo 200.000 de EUR dați cu împrumut.

Darnic este!

Vizualizează CV-ul
Sursă articol