Sorin Toader

Panarama de la ora 5 e Director General la Imprimeria Națională. Sorin Toader a terminat Facultatea de Transporturi și a fost angajat imediat ca Director sau Director General la firme care, de când sunt publicate cifrele contabile, au avut zero sau un angajat.

Cedează cariera magnifică de Director General de firmă și devine consilier parlamentar la 29 de ani și, brusc, fără nici o logică sau calificare, Inspector Șef la RAAPPS pentru 6 luni, la 31 de ani. Revine consilier parlamentar până în 2009, la 34 de ani, moment în care, logic, se apucă și termină Colegiul Național de Afaceri Interne. În perioada când studia devine și Director General la Imprimeria Națională, ca orice inginer de transporturi care ar putea fi polițist. Termină și el de pe acum celebrul curs “Securitate și Bună Guvernare” (doamne ce banc prost) al lui Oprea și Institutul Diplomatic Român, ambele în 2010, timp în care desigur este ditamai Directorul General, cu o mulțime de treabă la Imprimeria Națională.

Anul trecut a ridicat un salariu și un bonus de 278.601 lei. De la o instituție de stat. Adică aproape 5.000 de EUR pe lună.

În conducerea Imprimeriei se află alt absolvent al Facultății de Transporturi, un cunoscut om de afaceri, domnul Zorzolan, care pe lângă activitățile sale din industria modei a avut și afaceri foarte prospere cu hârtie. Cum și de ce a ajuns un om de afaceri, cu interese majore în materia primă a Imprimeriei Naționale, Director General pentru doi ani la Imprimeria Națională, doar clasa noastră politică ne poate explica. Din 2012 este membru în Consiliul de administrație la Imprimeria Națională și din 2014 la SIF Muntenia.

Am ajuns total aiurea la ei, verificând un impostor pe site-ul Imprimeriei Naționale. Domnul Câțu, dumneavoastră sunteți singurul șef al Directorului General poate faceți ceva că domnul secretar de stat Burduja este ocupat cu numiri în CA-uri, visele despre țărișoara verde meritocrată și amenințările cu datul în judecată.

Hai sictir, PNL!

#nutotei #nuvăoprișațipeeldevot #statcapturat

Vizualizează CV-ul
Sursă articol