Sorin Supuran

Sorin Supuran cel care până în 2002, era un absolvent de liceu ajunge în 2014 să aibă trei facultăți - drept, științe economice și agronomie, un masterat, un doctorat, urmează cursuri postuniversitare la alte trei instituții de învățământ universitar și obține ZECE certificări în toate domeniile posibile.

Marele liberal, șef la stat nu a lucrat o secundă în privat. Nevasta domniei sale lucrează, desigur, și ea tot la stat pe o poziție bănoasă și foarte strâns legată de politică.

Până la 27 de ani, domnul Supuran a fost șomer în CV. La 27 de ani, devine viceprimar liberal într-o comună. Începe să urle în el dorința de cunoaștere. Până la 28 de ani este cel mult un absolvent de liceu. Între 2000 și 2002, în perioada în care este Primar de comună, studiază din greu la două facultăți Științe Agricole și Medicină Veterinară și Științe Economice în Timișoara, ca să le rezolve pe toate odată.

La 35 de ani, are deja două facultăți și s-a apucat de un doctorat în agronomie. În anul de grație 2005, omul lui Orban devine brusc și total ilogic șef la Autoritatea Rutieră Română (ARR) din Timișoara și apoi din 2007 devine Consilier Județean la Timiș și firesc Director General al ARR la București plus membru în Consiliul de Administrație al uneia dintre cele mai corupte instituții ale statului Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România și mai face și cursurile Universității Naționale de Apărare. Tot în 2007 se specializează și în Managementul Relațiilor Publice, devine Lector în domeniul transporturilor rutiere și face și un curs de legislație rutieră la Slatina.

În 2008, în timp ce are o slujbă la București și una la Timișoara, se certifică la Viena în transporturi chimice, la București în achiziții publice și la Constanța în Audit, și face și cursurile de doi ani ale Institutului Național de Administrație Publică.

Totuși, perioada miracolului de tip Maglavid este 2010-2012. În această perioadă, domnul Supuran este Consilier Județean la Timiș, Consilier Parlamentar la București și Directorul General al ARR, tot la București, și este membru în consiliul de adminstrație al Registrului Auto Român tot la București. Își face un doctorat în agricultură la Timișoara, face facultatea de drept tot la Timișoara, un masterat în Sociologia Securității și Dezvoltării Europene, tot la Timișoara, și termină Institutul Diplomatic Român la București.

“Am lucrat cu domnul Supuran când am fost ministru al Transporturilor. A fost şef la Autoritatea Rutieră. Este un profesionist, un om foarte serios. În activitatea pe care a derulat-o s-a specializat. A fost unul dintre directorii cu care am lucrat foarte bine. A fost unul din domeniile în care nu am avut niciun fel de probleme” Ludovic Orban

CV-ul domnului Orban, la o examinare atentă, este din păcate cel puțin la fel de șocant considerând poziția ocupată de domnia sa. Nici CV-ul fratelui premierului nu este cu mult mai breaz.

#nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol