Siminica Mirea - PSD

Doamna Siminica Mirea acum senatoare(doamne, ce banc prost) este din 2006 în politică, în filiala dominată pe atunci de preacinstitul Darius Vâlcov. Soțul ei este prim vice-președinte al PDL/PNL și primar. Foarte bogați de când cu politica.

Din 2008 până în 2012 averea le crește cu câteva sute de hectare. Au peste 12.000 de metri pătrați în Slatina și câteva case, una de 466 de metri pătrați. Soțul este declarat incompatibil de ANI că deah, cinste și onoare. Deși PNL-istă de frunte, angajează la cabinet rudele unui PSD-ist foarte influent, căci nu se știe niciodată. Trece în barca PSD la moțiunea depusă de PNL în 2018. Soțul rămâne la PNL, că doar e bine să ai toate flancurile acoperite.

Doamna face liceul invers. Conform declarației ei termină liceul între 1996 și 1990. Probabil este 1986 - 1990 dar sunt eu răutăcios, la senatori se acceptă greșelile. Între 1990 și 1998 lucrează la o firmă secretă, contabilă. Devine Director General la 29 de ani, tot la firma secretă. În 2006 o lovește nu numai politica, ci și studiul, așa că face Bioterra la București. La 39 de ani are și o bombă de facultate în CV. Din 2003 are firma ei. Merge binișor, numai că, în momentul în care soțul devine primar, firma explodează, iar cifra de afaceri crește de peste 300 de ori. Da, ați citit bine, de peste TREI SUTE DE ORI. Trece, de la 2 angajați, la 225. Din 2016 în Senat fix în comisiile necesare afacerii familiei , că doar sunt multe interese de apărat. La momentul trecerii la PSD afacerile firmei mai cresc un pic. Odele din ziarele locale către soții Mirea sunt vomitive. Aici un exemplu: “Ionel Mirea a făcut ceea ce a promis acum patru ani, merită sa fie primar pe viață. Acum se lucrează și la asfaltarea drumurilor, avem locuri de muncă, centru de permanență, liceu, iluminatul public este ca-n Slatina, avem chiar și sistem audio pe strada Principală, cum să nu fii (sic) mulțumit? A făcut lucruri mărețe…”.

CV-ul ei, o mizerie, este cam standardul deputaților și senatorilor de Olt și demonstrează cum orice nulitate oportunistă, îmbogățită dubios și cu relații politice poate ajunge în cele mai înalte poziții în stat.

Sunt județe unde nu pare să existe PSD, PNL, ALDE, PMP și ProRomânia ci doar un partid mare care își schimbă cadrele cu un tupeu sinistru.

#nutotei #nuvăoprișațipeeldevot

Vizualizează CV-ul
Sursă articol