Silviu Nicu Macovei - PSD

Silviu Macovei s-a sacrificat pentru a intra în Parlament băi, nesimțiților de vorbiți PSD-ul de rău!

A fost Director General la firmă de firmă, mă! Doi ani jumate între 2014 și 2016. Uite ce făcea omul: “Stabilea obiectivele de dezvoltare a firmei, în concordanță cu strategia elaborată de Consiliul de Administrație, Identifica oportunități de afaceri, Asigura managementul firmei, Dezvolta relații pozitive cu persoane-cheie în vederea întăririi poziției firmei.” Deci o chestie serioasă cu directori conduși de el, probabil zeci dacă nu sute, hai mii de angajați peste care directora omul general împreună cu ditamai Consiliu de Administrație.

Acum problema e că firma. în acte, a avut ZERO angajați în 2014 și 2015 și un angajat în 2016. În anul lui cel mai bun “imperiul” pe care îl conducea a făcut “afaceri” sub 70 de EUR pe lună. Profitul cel mai mare pe an a fost de 186 de RON, în rest a dat numai găuri de zeci sau de sute de ori mai mari. Acum fie băietul este un impostor ordinar, fie are personalități multiple, că altfel nu se explică.

Omul este și foarte educat. A terminat o facultate de drept dar nu ne spune care, singura din CV trecută fără nume. Cum o începe la 21 de ani, cel mai probabil este că e o bombă pe bani. După facultate este om cinstit, prosper, jurist la firma lui. Firmă care a avut un singur an de profit undeva la maxim 30 de EUR pe lună și restul anilor a fost pe minus până la radiere. Succesul îl face să intre în PSD, partid cunoscut pentru atragerea de genii cinstite gata să producă pentru țară. Se dedică studiului că nu banul face omul. Din 2008 până în 2010 rupe cu dinții de învățătură. Își ia trei diplome de master. Trei. Două la București și una la Iași. De muncit, muncește la Iași, dar ce sunt 12 ore de condus dus-întors pentru unul lovit de setea înțelepciunii. În 2010 “lucrează” iarăși în privat la o mare firmă cu zero angajați, zero cifră de afaceri și profit de -17 RON.

Din 2010, când ajunge vice-președinte de organizație, cariera lui bubuie. La primărie, desigur că nu e nimeni nebun să-l angajeze în privat. Din 2012 este consilier județean și desigur Președintele Comisiei Juridice, căci trăim în lumea lui Goe. În perioada asta, până în 2015, mai face încă 12 cursuri de specializare, asta în timp ce are minim alte două slujbe, plus că e consilier județean. Mai lucrează un pic în privat la o firmă care este și ea pe minus cu peste 200.000 RON.

În concluzie, un om care a reușit doar să bage în pământ firme, care pretinde că a fost Director General la o firmă fără angajați cu o cifră de afaceri de 70 de EUR pe lună și un profit în trei ani de 186 de RON,. Are conform declarației de avere o valoare netă de sub 3.000 de EUR deși este deputat de aproape 4 ani, fără casă și cu multe datorii, cu trei masterate între 2008 și 2010 și o facultate dubioasă de drept. Este din 2016 deputat și în comisia juridică de disciplină și imunități a PARLAMENTULUI. Desigur nevasta lucrează la stat.

Pare o glumă sinistră, dar nu e. În fapt, este standardul pentru CV-urile PSD-ului. Scârnăviile astea se oprișează pe noi deschis și cu plăcere. Nu am găsit nimic în presă despre el.

În primii zece deputați, în ordine, de pe site-ul cu poze al Camerei Deputaților, este și Silviu Macovei - și el vice-lider PSD. Toți, toți cei primii zece au CV-uri oribile cu probleme uriașe. Niște catastrofe din punctul de vedere al studiilor, care toată viața lor au trecut din sinecură în sinecură, au mințit și ne-au căpușat. Zece din zece. El este numărul 9. Mâine numărul 10. Întrebările pe care le ridică CV-urile astea sinistre sunt deosebit de grave și arată că avem un stat în putrefacție și un SRI fie foarte tâmpit fie malefic. Să nu uit - domnul Hellvig șeful SRI a fost o mare, mare sculă în partidul lui Dan Voiculescu. Și ca foarte mulți dintre cei despre care am scris este și el legat (foarte străns) de bomba lui Oprea și de partea foarte toxică de la SNSPA. #nutotei #statcsaptiv #PSDemafie

Vizualizează CV-ul
Sursă articol