Roberta Alma Anastase - PNL

Există un traseu clasic al imposturii. E patentat de mult. Roberta Anastase are de la 15 ani carnet de partid. La 18 ani lucra pentru un ONG condus de un fost profesor pentru cadrele Securității și conducătorii comuniști cu legături excelente cu liderii politici de după Revoluție.

Omul va ajunge să fie un mare sfătuitor al premierului liberal Tăriceanu și deontolog citat la greu de o mulțime de jurnaliști.

Tatăl domniei sale a fost directorul uzinelor 1 Mai din Ploiești în timpul comuniștilor. Perioadă cunoscută pentru felul în care liberalii și nu cei cu legături cu securitatea deveneau directori la intreprinderile strategice. Și tatăl ei va fi implicat în politică ceva mai târziu ca subprefect. Conform CV-ului în timp ce face facultatea de sociologie la 20 de ani este desigur și director general la o „societate comercială”. Nu ne spune care. Retrogradează și la 23 de ani este doar directoare de Relații Publice la altă „societate comercială” secretă. Ca proaspătă absolventă de Sociologie, se angajează consilier de ministru al Transporturilor și apoi expert parlamentar, căci cele 5 luni în cabinetul ministrului o fac, firesc, expertă.

Mai are o perioadă de doi ani de director general la faimoasa firmă „societate comercială” și la 28 de ani este deja deputată în Parlamentul României. Ca șefă a Parlamentului l-a nominalizat pe Oprea la Comisia de Control a SRI. Are 16 ani de Parlament.

Sunt încă cel puțin șapte alte speranțe liberale despre care am scris. Au ajuns în Parlament înainte de sau la 30 de ani cam pe aceeași traiectorie. Unii dintre ei aveau CV-uri care duhneau a impostură care „s-au schimbat” de când am început să scriu despre asta. Cei de mai jos sunt totuși excepționali.

Tatăl Marei Mareș este un om de afaceri foarte bogat, fost consilier județean și șef al PDL și PNL Făgăraș. Fiica sa face liceul, facultatea și un master în Londra. Imediat după asta cu zero experiență profesională este pusă de tatăl domniei sale prima pe listă la alegerile parlamentare. La 24 de ani este în Parlamentul României.

Tatăl domnului Andrei Gheorghe este primarul din Otopeni. Primar care este acolo de șase mandate. Și el are zero experiență profesională. Ajunge în parlament la 27 de ani direct de pe băncile facultății.

Vorba aia: meritocrație, liberalism, sictir! #nutotei #nuvăoprișațipeeldevot #pnletoxic

Vizualizează CV-ul
Sursă articol