Radu-Mihai Cristescu - PSD

A fost Președinte al Agenției Domeniului Statului și Secretar de Stat la Ministerul Energiei și totuși nu există nici o urmă de CV al domnului Cristescu Radu-Mihai. Deloc. Nici declarații de avere nu sunt de găsit.

A fost în minim 5 partide, de la PNL la PSD, și smardoiul mediatic la televiziunile tuturor valorilor țărișoarei. Relațiile domniei sale cu domnul Voiculescu, cel mai sfânt securist al țării, cu o datorie la stat de peste 60 de milioane de EUR, au dus la un prejudiciu de alte zeci de milioane de EUR, conform fostului ministu al Agriculturii, Valeriu Tabără, cel care l-a demis.

Nu e deloc clar când și dacă a terminat celebrul Institut Agronomic Ion Ionescu de la Brad singura școală pe care o menționează. Are un tupeu infect, a fost și este promovat intens de Antena 3, România TV, Realitatea TV și TVR și este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din România. Vorbește despre orice, oricând, cu o lipsă de bun simț incredibilă. Va fi în Parlament din partea domnului Voiculescu PSD reprezentând Satu Mare.

#psdeomizerie #nutotei

Sursă articol