Radu Babuș - PSD

Radu Babuș este un mare, ceva, social democrat. Nu există un cuvânt care să-l descrie cum se cuvine. Începe cariera mai greu, cu o facultate pe bani, tot Drept dar își dă drumul repejor. Inspirată alegerea cu Dreptul căci Justiția e o chestie care evident îl pasionează pe el și familia lui chiar sălbatic. O facultate plină de erudiți în ale dreptului.

Victor Ponta și el un mare, dar mare a predat acolo. Tatăl este accidental director la Primăria domnului Mazăre. Un om cinstit dar cu mult ghinion. Doi ani și 10 luni de ghinion. Pentru mită. Desigur asta se va întămpla peste mulți ani când fiul este deja pe cale să “câștige” al doilea mandat în Parlament. Sigur că fiul nu are nimic, dar nimic de a face cu tatăl iar apartamentul ANL îl primește, la 22 de anișori, pe merit. Nu este o lepră și intră imediat în cămpul muncii să plătească ratele. Se lasă cuprins de geniul spiritual PSD-ist pe poziția de jurist la stat la 22 de ani. Trage tare și muncește, și muncește și muncește toată luna februarie. Toată, toată băi. După muncă și răsplată așa că este promovat Șef de Centru la primărie. Și muncește iară și muncește și muncește toată luna martie ca un rob. Și răsplata, pac, altă promovare Director la Direcția de Imobile.

Să recapitulăm că știu că geniul orbește. La 22 de ani între ianuarie și aprilie 2002, fiul directorului de la primăria lui Mazăre, este întâi jurist, promovat apoi Șef Centru și promovat iar Director. Poziția de Director este desigur prea mica pentru Răducu și după un an, la 23 de ani, devine Director General la probabil cea mai bănoasă și complicată Regie Autonomă din Constanța și firesc și Președintele Consiliului de Administrație. Meritocrație Social Democrată, tati! Până în 2012 când țărișoara are nevoie de el să se sacrifice pentru poziția de deputat. Unde este până acum. Este pus de partid în Comisia de control al SRI. Face desigur cursurile de Securitate si Bună Guvernare (unele poante se scriu singure) ale lui Oprea și prietenii lui și tot felul de alte batjocuri de școli ca să pară omul că are diplome. Face și un master, logic, la Brașov, căci fiind Director General la Constanța cu tot felul de funcții în partid, tot la Constanța, te saturi de mare și conduci 8 ore până la Brașov ca să te mai relaxezi și tu cu un masterat mic. Ca orice fin al domnului Nicusor Constantinescu lovit și el de ghinion pentru 4 ani cu executare, duhnește de cinste. E la al doilea mandat.

Share că merită să fie celebru.

CV-urile PSD-iste sunt exemple perfecte de mârlânie, tupeu, jigodeală. La PNL există acolo o brumă de rușine, un pic de eleganță a imposturii . La PSD e haznaua clară, mândră, expusă, în fața ta. Babus este Vice-Lider PSD in parlament. Se oprișează pe noi cu nesimțirea aia tipică și inconfundabilă beizadelei PSD-iste.

Am citit șase CV-uri PSD-iste la rând. M-am iritat la început și apoi am râs cu lacrimi. Dacă aș fi citit o ficțiune despre corupție de felul ăsta aș fi zis că e mult, mult prea trasă de păr.

#nutotei #PSiDiocrația #nuvăoprișațipenoi

Vizualizează CV-ul
Sursă articol