Octavian Petric - PRO Romania

Octavian Petric termină liceul mai greu, la 20 de ani. La 39 de ani devine trezorier la PSD Satu Mare, lucru care îl inspiră și ca orice PSD-ist posedat de spiritul academic se înscrie la facultate la București, una pe bani și mustind de scandaluri cu diplome date aiurea.

În același timp este și consilier județean, are și o afacere proprie și este și director la altă firmă cu exact același profil ca firma pe care o deține. În 2005 este și mai prolific face Colegiul National nesecurist de Apărare la București, un masterat la Arad și toate cele de mai sus plus președinte de sindicat căci asta îi lipsea. Este și scriitor, a publicat “biografia satului natal” căci satul domnul Petric este o persoană și domnul deputat nu este un agramat sinistru.

Pe scurt. Un nene face la 43 de ani un râs de facultate de drept, și apoi rapid două alte chestii cât se poate de dubioase la distanță mare de locul unde este patron, consilier județean, director de firmă, președinte de sindicat, vicepreședinte PSD Satu Mare și mare scriitor. La 52 de ani, din 2012, este și deputat PSD. A vorbit în primul mandat cam 10 secunde pe ani, a rupt Parlamentul în două. În al doilea mandat a trecut la cam 4 minute pe an căci a devenit vicepreședinte la Comisia de care depinde și afacerea lui din care el și nevasta domniei sale au încasat dividente de doar 1.600.000 RON anul trecut.

Desigur și nevasta lucrează tot la stat pe un salariu mai mare decât cel pe care îl încasam eu ca secretar de stat. Între timp a trecut la nesecuriști PSD-iști ai lui Ponta.

#haisictirPSD #nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol