Niculae Bădălău - PSD

Bădălău, da bre, Bădălău ăla care asculta cu bucurie manele cu dedicație de plăcuțe suedeze la diasporă, ăla căruia îi curgeau balele când trecea o deputată pe lângă el, ăla de îl înjura cu plue și alte chestii pe alt mărlan PSD-ist în Parlament, ăla de făcea româncele din străinătate curve, hoțul ăla din timpul lui Ceaușescu care a ajuns ministru în timpul lui Dragnea.

Băietul care îl lua la pumni pe un rival politic, omul implicat în mai multe scandaluri de corupție decât pantofii Olguței, ei da, el, are trei facultăți, trei mastere și un doctorat băi agaricilor care credeți că PSD-ul nu e plin de oameni culți în capul lor. Bădălâu tati, cel care a schimbat legea ca el să poată să devină șef peste aproape 80 de milioane de EUR și multe, multe informații bune de șantajat politicieni la Curtea de Conturi.

Are ZERO publicații științifice și doctoratul e la o facultate secretă. Așa crede el căci desigur este doctor la Valahia la Tărgoviște unde șef de doctorate e cel mai sinistru securici și șeful ORNISS om cu 49 de cărți și master la călătorii în timp și calificări de toate felurile. Toate bombele de masterate, facultatea de drept și doctoratul le-a făcut în timpul când era deputat și se lupta pentru țărișoară ca orice agramat mârlan și hoțoman șef la PSD și mare iubitor de Firea sau Dragnea în funcție de cum bătea banul sau pușcăria. S-a oprișat pe noi la greu și cu CV-urile în ultimul a fost șomer până la 40 de ani, în altele a fost mare șef comunist de la 24 de ani. Nu e nimic care să nu trăznească a impostură în tot ce este legat de Bădălău. În ultimul CV cel de la Senat e un fals în acte publice căci a trecut că a fost inginer în perioada comunismului când în fapt dosarul lui penal din 1988 menționează clar că omul era subinginer. Din 1991, hoțul din 1988, Bădălău este șef la PSD și are un bordei de 863 de metri pătrați și o casă de vacanță de peste 441 de metri pătrați ca orice socialist care a trăit sugând de la statul ăsta sărac.

Da, Bădălău, ăla cu diamante și pistol în casă ca orice nemafiot, este șeful uneia din cele mai importante instituții, la Curtea de Conturi și vouă vă pute că Nicușor Dan e prea matematician, că Vlad Voiculescu nu e orfan și că nu sunt la standardele voastre de perfecțiune deși ambii au prestat mii de ore de voluntariat ca să facă viața altora mai bună cum desigur ați făcut fiecare dintre voi, martorii Antenei 3.

Și să fim clari, Florea, Vanghelie, Mutu, Piedone, Tudorache, Băluță sau Negoiță sunt tot bădălăi că asta e Firea PSD-ului.

#nutotei #putemhailavot #PSDemafie

Vizualizează CV-ul
Sursă articol