Nicu Niță - PSD

Nicu Niță e deputat de Brăila și are funcții importante în PSD. Trece în CV la competențe și aptitudini artistice “o imaginație foarte bogată, creativitate”. CV-ul lui e cea mai bună dovadă.

În 1987, în timpul comuniștilor, termină liceul la seral la vârsta de 31 de ani, ca orice geniu. Un liceu cu profil de petrol. Este motociclist și nimic altceva până în 1992 cănd își deschide o afacere onestă, de oameni cinstiți și cu bun simț - taximetrie. Afacere pe care o tot radiază și redenumește ca orice patriot verde care nu vrea să scape de taxe. Se înscrie în PSD și este și el lovit de studioșenie. Asta desigur în timpul în care este implicat într-o groază de firme și afaceri care de care mai cinstite. La 51 de ani termină ca orice PSD-ist frământat de grija justiției faimoasa facultate Ecologică de Drept. Stihia cunoașterii nu-l lasă și mai face și un masterat în dreptul informației(nu e glumă) la aceeași bombă. Renunță la academie și se dedică cu totul politicii și îmbogățirii. Ajunge consilier al PSD-ului timp în care norocul imobiliar îl lovește cu o imaginație demnă de un SF prost. Este pus în trei AGA desigur fără nicio legătură cu activitățile firmei lui. Se întâmplă însă să ajungă contractele de deszăpezire la el când e Președinte al Comisiei de Coordonare a Activităților Publice. Primăria îi plătește și o chirie, căci așa e când ești patriot.

În parlament ghinion, se întămplă să fie chiar în Comisia cea mai importantă pentru ca afacerea lui să duduie. Bani nu are deloc. Deloc, deloc. Numa datorii de vreo 900.000 RON.

De când a trecut la PSD s-a umplut ochi de terenuri și case. Vreo șase case și sute de hectare plus trei mașini printre care și un Merțan că așa se întămplă dacă ai noroc și imaginație. A devenit celebru pentru amenințarea cu moartea a deputaților USR și apoi cu bătaia a altui deputat. #nutotei #psdemafie

Vizualizează CV-ul
Sursă articol