Natalia-Elena Intotero - PSD

Natalia - Elena Intotero - sau cum să faci un master fără să termini universitatea. Doamna Intotero, până să fie posedată de PSD-ism, a fost o învățătoare normală la o școală generală din Brad. Imediat ce intră în PSD, primește un avânt academic și se apucă de școala de institutori de engleză.

Termina femeia cursurile la copii și rapid, făcea prima la stânga și pac, cumințică, la universitate, la 5 ore distanță dus-întors cu mașina.

Anul 2004 este însă un an de mare grație căci ajunge consilier PSD și, cum dovedesc repetat în această carte, funcția de consilier declanșează o urgie, un iureș, o vâltoare interioară care răcnește a știință și academie în bieții posedați. Numai în anul 2005, în timp ce este profesoară la Brad, consilieră județeană la Hunedoara și membră în ț-șpe comisii, doamna Intotero face TREI universități diferite. Una de filologie, specializare Română Engleză, cel mai probabil la Timișoara (în CV localitatea e secretă) și două la București, un master la fabrica de masterate PSD-iste a lui Adrian Severin și Studii Europene la Spiru Haret. Evident, este una dintre marile preotese ale lui Zamolxes, căci fără acces la teleportare prin tunelul energetic de sub Carpați ar fi doar o impostoare sinistră, ceea ce PSD-ul nu face! Faptul că face un master fără a fi avut terminată o universitate este un mizilic, un detaliu mizerabil de care numai șobolanii antipesediști, cum ne numea Dragnea, se pot lega.

În 5 ani, timp în care este profesoară la Brad, consilier județean la Hunedoara, geniala doamnă termină două facultăți și un master. Evident, ajunge directoare de școală la Brad și studentă la Institutul Diplomatic Român la București. Devine secretară de stat la Ministerul Afacerilor de Externe, căci e căsătorită cu un italian, și Ponta își imaginează că face un masterat în Italia, că altă logică nu există. Face rapid și colegiul de nesecurici al lui Oprea. Este foarte capabilă, așa că după 5 luni revine la Brad. Contribuie cu foarte mulți bani la campania PSD, așa că redevine secretară, chipurile de stat, la Românii de Pretutindeni și din 2012 este deputată. În guvernul Dăncilă cel care colcăia de genii a fost ministră.

Vrednică este!

#nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol