Mircea-Titus Dobre - PRO Romania

Mircea Titus Dobre a fost ministrul lui Dragnea în vremea guvernelor magnifice, cele ale lui Grindeanu și Tudose. Tatăl lui a fost consilier la cea mai cinstită primărie din țară, primăria domnului Mazăre, acum în pușcărie.

Desigur omul a fost ministru exact pe domeniul unde are el interese. Ca orice geniu din Constanța termină facultatea de Management Finanțe în București la o bombă pe bani investigată de DNA pentru eliberare de diplome false. Trece în CV ca orice om cinstit ca și cum ar fi terminat o facultate din Strasbourg. În fapt a făcut cursuri de engleză acolo. Există cursuri, toate pe mulți bani de 2 săptămâni oferite de universitatea în cauză dar omul trece în CV ca și cum ar fi studiat 2 ani. Cum în același timp face și cursurile de Finanțe ale căzăturii aleia de universitate din București e clar că au fost cel mult niște cursuri de vară.

Imediat după ce termină "facultățile" devine mare Director. Uită să zică că e la firma lui tac-su.care e plină ochi de contracte cu primăria că doar cinste, meritocrație, psdism! Face între timp ca orice PSD-ist cu ambiții nenorocirea aia de master a garajului cu diplome PSD condusă de Preacinstitul Adrian Severin și certificată pe genunchi de guvernul Năstase. Cu mult tupeu pune și el un curs de o săptămână la Strasbourg ca și cum ar fi făcut altă mare școala politică la Strasbourg pentru doi ani. Între 2007 -2008 perioadă în care este desigur Director tot la firma lui tac-su, consilierul lui Mazăre face și OPT certificări ale diverselor ministere de la IT, la Leadership, la Relații cu Clienții omul face tot, tot, tot. Mai face și diplomație și cursurile securiste ale lui Oprea căci setea de adevăr academic îl mănâncă-n cur.

Deși sărac lipit pe modelul Tudose (nu are mai mult de 5000 de EUR în bancă) conform declarațiilor de avere a împumutat de vreo 8 ani un mizilic de 325.000 de EUR , viceprimarului de la Constanța. Om de care nu depind contractele cu statul ale lui tac-su. Viceprimar care are și el o megafacere și care a împrumutat la rândul lui cu vreo 600.000 de EUR pe alții fără să plătească datoria ministrului Dobre. Ministru care sigur, sigur prefera să mănânce din ziar la minister, nu de alta dar are și niște datorii de vreo 240.000 de RON la care plătește dobândă pe la bănci și prieteni. De la 34 de ani e în Parlament.

Chestia asta, că am îndoieli că e om, a fost MINISTRU și e plimbată de scârnăvia aia de partid a lui Ponta pe la toate televiziunile unde ne umple de deontologie și morală. Partidul Pro-România e plin de mafioți cu tupeu pe același calapod. Poza este de pe site-ul Parlamentului.

#nutotei #nuvăoprișațipenoi

Vizualizează CV-ul
Sursă articol