Mihaela Huncă - PRO Romania

Mihaela Hunca. Ești profesoară de matematică la un liceu sportiv, Inspector Școlar General și consilier local la Botoșani și răspunzi de gradația și bugetul liceului la care tu predai și soțul e director, că doar așa e cu socialismul ăsta democrat.

Faci și cursurile institutului diplomatic la București, te adeverești în infirmații(sic) despre Catalonia și te formezi în educație continuă într-un proiect european, ești “membră” în două proiecte europene și manageră în alte două, iar în timpul liber îți faci un doctorat la Chișinău, că acolo doctoratele sunt pe bune și drumul de 13 ore dus-întors un mizilc.

Oricum, tu ești o minune de când ai intrat în PSD. În timp ce erai doar profesoară și inspectoare la Botoșani, între 2006 și 2008, făceai un masterat la Iași, erai implicată în cel puțin alte două proiecte Europene, erai președinte de ONG, publicai două lucrări științifice, te acreditai ca instructor AEL la București, ca expert evaluator la ARACIP, te certificai în competențe de evaluare, făceai cursurile de auditor în domeniul calității și cel de formator și mai făceai și niște zacuscă, în timp ce erai și o mică șefă pe la PSD și te ocupai de campanii electorale.

Doamna Huncă a terminat matematica. Până în momentul în care intră în PSD, cariera ei este impecabilă. Profesor de matematică la țară, apoi la un liceu cu Program Sportiv la Botoșani. Devine director adjunct la același liceu unde soțul este director și apoi Inspectoare. Toate bune. În timp ce este PSD-istă, inspectoare, predă și la liceul soțului, conduce și un ONG, este și coordonatoare de proiect european face și un masterat la București, un stagiu la Nantes și este secretară la o Fundație. Geniul PSD-ului e bine pogorât asupra ei. Acum e șefa la ProRomânia, că, sanchi, ProRomânia nu e PSD.

#nutotei #partidulunic

Vizualizează CV-ul
Sursă articol