Marius Alexandru Duncă - PSD

Domnul Marius Dunca este pe primul loc la PSD Brasov. Duhnește a cinste îngrozitor și firesc este candidatul perfect al PSD-ului.

În perioada 2004-2008 în care își făcea doctoratul cu frecvență și asista/ajuta/preda la PATRU cursuri la Facultatea de Mecanică, a mai făcut și TREI masterate unul în Politică la București, unul în Protecția Mediului la Brașov și unul în Optimizarea Utilajelor Tehnologice tot la Brașov. A fost și directorul unei companii de curățenie tot la Brașov pe toată această perioadă, consilier de europarlamentar la Brussels, consilier de cabinet parlamentar la București, membru în Consiliu de Administrație la Consilprest Brașov și vicepreședinte Business Junior Chamber. Geniu bre, nu glumă deși nu am găsit nici măcar un singur articol științific cu numele dânsului și nu este clar dacă a terminat sau nu doctoratul.

Cumva inginerul mecanic ajunge în 2009 Director Coordonator la Protecția Consumatorilor la stat pentru 4 luni. Timp în care mai face încă trei specializări câ omul e bântuit de nevoia cunoașterii. Devine și el sectant al lui Oprea cu cursul de Securitate și Bună Guvernare, face și Institutul Diplomatic Român, Academia Națională de Informații și o specializare la Institutul Bancar Român. A fost vicepreședinte și apoi președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului și din 2016 Senator PSD.

Cătălin Tolontan a aratat că omul este un mic sfânt căci plătea o rată de 700 de EUR la mașină dintr-un venit de 1000 de EUR ceea ce sugerează că trăiește cu aer sau din mila preacucernicilor care îl slăvesc.

Cumva, tot pe logica unica a PSD-ului ajunge și Secretar General Centrul Internațional Antidrog si pentru Drepturile Omului ( C.I.A.D.O. ) România.

Devine logic pentru marele iubitor de Dragnea ministru al tineretului și sportului că doar porcii zboară și PSD-ul nu e mafie.

Mediocrii sunt excepțiile pe listele PSD. Dacă nu ești mârlan, valutist, impostor, smardoi, sociopat sau Firea nu ai ce să cauți pe listele lui Ciolacu.

Majoritatea listelor partidelor sunt o mizerie. Și de asta este nevoie de candidați independenți. Voi fi pe liste la București poziția 37. Dacă aveți intenția să mă votați vă rugăm apăsați pe link-ul de aici https://votez.ciolan.io/u/darrius-thurmond

#nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol