Maria Gabriela Horga - PNL

Horga Maria-Gabriela - secretar de stat în Cancelaria Prim-Ministrului Orban Din 1992, tatăl tău este Lector Universitar la Valahia în Târgoviște. Ca orice liberal de succces și fără legături cu Securitatea, în timpul comuniștilor a fost Director Economic la una din întreprinderile strategice din oraș.

Devine în 2000 Senator PRM, locul ăla fără securiști, și Profesor Universitar Doctor la Valahia în 2008. În 2012 este deja deputat PNL. Tu, fiica lui dragă, în timp ce îți faci facultatea la ASE la București, desigur te certifici în negociere, management și conducere de echipe la Valahia la vârsta de 22 de ani, pe bani europeni. Perioada ianuarie 2009 - mai 2009 este o minune. Abia ai făcut 24 de ani, dar faci un masterat la Valahia în Târgoviște, ești responsabilă de un Program de Cercetare, tot la Valahia, ești membră al altui program de cercetare, tot la Valahia, faci un doctorat la ASE la București, predai și seminarii la ASE, ești consilieră la Bruxelles a domnului Dăianu (și el un domn fără legături cu securitatea) și Consilier Economist în relațiile economice internaționale la Camera Consultanților Fiscali. Te recomandă experiența, căci de la 21 de ani ești ditamai Managerul la o firmă mare și foarte prosperă, plină de contracte cu statul - a tatălui tău.

La 26 de ani mai curbezi o dată timpul, spațiul și bunul simț. În vara anului 2012 ești în CA-ul de Romaero și cel de la GDF Suez, Manager de marketing la o firmă cu 17 angajați și cifre de afaceri de milioane din contracte cu statul, predai la Constanța ca doctor (în 2011 scrii că predai tot ca doctor, deși termini doctoratul un an mai târziu), ești consilieră de ministru la București. La 27 de ani ești directoare de cabinet la ministrului economiei și apoi la ANAF până la sfărșitul lui 2014. În toată această perioadă tatăl este în Parlament și profesor la Valahia, iar tu ești lector universitar la Constanța. Până în 2019, când vin prietenii iar la putere și redevii Consilier la Parlamentul European și apoi secretar de stat la Cancelaria Primului Ministru. Cum tatăl este membru al CEDIMES Franța, desigur și tu devii membră, că doar dă bine la CV.

Au fost super scandaluri în jurul ei, firmelor tatălui și a numeroaselor CA-uri în care a fost prezentă.

CV-ul de pe site-ul guvernului este diferit de CV-ul de pe site-ul facultății că doar femeia este plină ochi de cinste și deontologie. Vă rog share căci așa îi oprim.

Hai sictir, PNL!

#pnletoxic #nuvăoprișațipeeldevot #nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol