Lucian Șova - PSD

Aici despre cum un fost ministru face două mastere și un doctorat la București și Oradea în timp ce el “muncește” la Bacău. Despre cum un impostor cu relații foarte dubioase ajunge din inginer rutier, secretar de stat la economie, ministru la comunicații și IT și sef la Spitalul Municipal deși el are un doctorat pe care îl ascunde în energie geotermală.

Avem un parlament capturat de impostori și până nu-l schimbăm suntem departe, departe de a ne face bine.

Lucian Șova este cel de-al cincelea deputat și al treilea ministru pe care îl descopăr că s-a vindecat. De doctorat. În 2009, viitorul ministru era mândrul deținător al unui doctorat, acum a rămas doar cu un masterat. Sigur nu de frica plagiatului. Șova a terminat facultatea în 1985, dar până în 1991, adică pâna la 31 de ani, a fost și el șomer, că doar și Ciolacu a fost până la 37. Nu e nimic suspect, că doar în timpul lui Ceaușescu era plin de ingineri șomeri pe toate câmpurile, iar Securitatea nu se oprișează pe noi. În 1991, din șomer devine direct manager general la o firmă de transport rutier. Uită să spună că e a lui.

În 2000 este deja consilier PSD. Este un apropiat al monumentului de cinste al PSD, Viorel Hrebenciuc, lucru care îl face perfect pentru o slujbă la Ministerul Transporturilor, consilier la preacinstitul Mitrea, cel care va sfârși nemeritat și sfânt în pușcărie, iar acum este decor în studiourile unei batjocuri de televiziune. În câteva luni, Șova este pus la treabă, așa că devine Director General Adjunct la Autoritatea Rutieră. Succesul firmelor de transport (scriu ca fost manager al unei asemenea firme) depindea cel mai mult exact de Autoritatea Rutieră, unul din locurile unde șpaga creștea ca Făt Frumos. Șova a investit masiv în firme de transport rutier. Este dat afară când vin “liberalii” și pune în CV, cu un tupeu demn de un viitor ministru, că lucrează în perioada aia Consilier al Managerului General al firmei pe care o deține.

În perioada în care omul are o slujbă de 8 ore la Bacău, face și două masterate, unul la București în Administrație Publică și unul la Oradea la o Universitate Secretă în managementul calității, care poate fi accesată doar prin tunelul energetic de sub Carpați. Tot în această perioadă își face și un doctorat la altă facultate secretă. Teza, care sigur nu e plagiat, dar de care s-a vindecat în ultimul CV, este pe domeniul lui și se numește “Contribuţii la valorificarea energiei geotermale de entalpie moderată pentru asigurarea confortului termic al populaţiei”. Probabil și ea este pe cale de dispariție ca la Coldea. Tot în perioada asta face niște afaceri cu un rus care se dovedește a fi spion, ca orice om cinstit de la PSD.

Revin PSD-iștii la putere, revine și el, de data asta Secretar de Stat la Economie, că doar are doctorat în energia geotermală. Face și cursurile alea obligatorii sectei nesecuriștilor lui Oprea: “Securitate și bună guvernare”. Renunță la economia țării și revine, dedicat, la vocația lui principală, președinte al consiliului de administrație la Spitalul Județean Bacău, că doar suntem o țară de nebuni. Din 2012, este deputat și își angajează rapid fiul șef la Consiliul Județean. A fost de două ori ministru, o dată la transporturi și o dată la comunicații și IT, probabil pentru că a avut vise cu calculatoare, căci nimic altceva nu poate justifica numirea, chiar dacă primul-ministru era o tută.

#nutotei #PSDemafie

Vizualizează CV-ul
Sursă articol