Lucian-Eduard Simion - PSD

Lucian Simion este, probabil, dovada perfectă a partidului unic PSD-ul liberal. În facultate, ca orice om cinstit, face taxi la negru. Și, până când să îl lovească liberalismul cu megafuncții de la PNL, omul a avut o carieră care pute a impostură.

Imediat ce termină facultatea, în 1986, domnul Simion devine, direct și foarte improbabil, inginer șef la asfaltări la Tulcea. În 1990, ca orice bun profesionist, inginer șef, se apucă imediat de trafic de buticar în Turcia cu brichete și baterii de ceas, dar el trece în CV ca și cum ar fi fost ditamai directorul, că prinde bine la proști. În 1994 se apucă de altă afacere de confecții și este, desigur, din nou director. Firmele, bineînțeles, nu mai există și nimeni nu pare să știe de ele. Foarte straniu pentru cineva nespecializat în călătoria în timp și cariere politice, devine, logic pentru inginer de mașini buticar care nu a mai profesat ingineria de 7 ani, Director General la o firmă de reparat drumuri și poduri pentru o perioadă scurtă, firmă care nu este nici ea de găsit pe nicăieri.

Este deja liberal și, peste numai un an, din 1998, devine Director General peste cea mai cinstită afacere de stat, gunoaiele.

Îl lovește și studiul, căci nu este impostor. La câteva luni după ce este Director General la Stat în Tulcea, în 1998 omul studiază din greu management la A.S.E la București. Conform CV-ului de pe site-ul deputaților, îl termină în 2001 cu o certificare. Desigur de acest lucru nu pare să știe și domnul Simion din 2008, care scria clar în CV că nu a terminat niciodată cursurile la care s-a înscris la A.S.E. Detalii.

Manager fiind, este promovat ca Director Regional peste gunoiul din Galați, Brăila și Tulcea. Lucru care îi permite pe banii fraierilor o specializare în SUA, deși omul, conform propiului CV, este bâtă la engleză, una la Institutul Național de Administrație la București, se certifică în organizarea și conducerea societăților de turism nu știm unde și în management de proiect și lobbying în Cehia. Este deja 2004 și devine din nou Director General, de data aceasta la Servicii Publice Tulcea.

În 2005 firma familiei Simion figurează în actele contabile cu o cifră de afaceri de 7.328 și un profit pe negativ 12.646.

La 45 de ani, directorul general de la servicii publice mănâncă ceva minunat și este grav și iremediabil lovit de virusul studiului pe bune.

În 2006, în timp ce muncește din greu la Tulcea, face și un masterat la A.S.E la București și studiază la Baia Mare pentru două luni ceva în engleza pe care el nu o vorbește deloc.

În 2007, perioada de glorie a liberalismului tulcean, devine, ca orice om specializat în gunoaie, inspector șef la Protecția Consumatorilor, locul ăla deloc corupt unde se făceau o poală de bani pentru buzunarele celor mai deștepți dintre români. După trei luni de sclavagie la Protecția Consumatorilor devine, în 2008, subprefect și apoi prefect.

Este foarte pregătit pentru funcție, dar face așa, de control, niște cursuri de bază în Excel și Power Point și studiază doi ani la Institutul Național de Administrație și devine, în 2009, la mai mult de un an de la preluarea funcției de prefect, calificat pentru poziția pe care o avea în 2008.

Coincidență, firma familiei atinge o cifră record de afaceri 2.721. 777 RON și un profit de 211.191 RON. O creștere de peste 30.000% a cifrei de afaceri.

Tot în 2009 este deja Inspector Guvernamental la Olt pe drumuri și poduri, lucru pentru care este perfect calificat conform chestiei ăleia care apare straniu rău în CV cu vreo 11 ani în urmă.

Din 2012, de data aceasta cu calificare la mână, devine prefectul liberal al județului Tulcea. În 2013 face și el, desigur, cursurile obligatorii sectei lui Oprea, cele de “Securitate și bună guvernare”, un curs la ministerul lui Dragnea, iar în 2014 alte două cursuri la MAI și unul de formator la Ministerul Educației.

Logic, la sfârștiul acestora trece la PSD apolitic și devine Guvernatorul Deltei numit de Ponta, altă poziție deloc coruptă. Este dat afară rapid de guvernul tehnocrat, așa că, până să devină deputat, mai are o sinecura la Consiliul Județean Tulcea.

În perioada 2012 -2016, firma familiei a avut contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate Tulcea, căci trăim în cel mai PSD-ist liberalism din univers.

Din 2016, domnul Simion reprezintă Tulcea din partea PSD în Parlament vicepreședinte în Comisia pentru mediu și echilibru ecologic.

#nutotei #PSDliberal

Vizualizează CV-ul
Sursă articol