Nu tot ei

Laurențiu Baranga

Domnul Baranga Laurențiu era Director Adjunct la Guvernul României la ORNISS.

În 2017, pe lângă slujba de 8 ore la guvern în București, era și Director al Departamentului de Științe și Inginerie la cea mai celebră facultate din România, la Valahia în Târgoviște, Conferențiar Universitar tot la Valahia, Mediator pentru Ministerul Justiției, Președinte al Asociației de Responsabilitate Economică, Membru al ARACIS la Ministerul Educației Naționale, Manager de Proiect și student la cursurile Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior. Toate în același an.

Obținerea ORNiSS-ul a fost cea mai tâmpită experiență a mea în 2016. O schingiuire a logicii și un mecanism comunist de o cretinătate siderantă pentru a obține un certificat de acces la date, cică secrete, care dura foarte mult. Am scris în Dilema despre asta atunci. Dacă mai vreți o dovadă că e posibilă curbarea timpului, domnul Baranga vă stă la dispoziție. Înțeleg acum și de ce ORNISS-ul durează așa de mult. Domnului Baranga ar trebui să-i dedicăm un monument, ar putea deveni lejer un punct de atracție pentru turismul mondial. CV-ul lui demonstrează abilități cu mult peste Newton sau Einstein. Merită o placă comemorativă la sediul guvernului. JENIU.

Șomer până la 42 de ani și absolvent de liceu la 32 de ani (în 1999), domnul Baranga se pune grav cu burta pe carte la 40 de ani.

Între 2007 și 2011 termină Universitatea Ecologică în București, Academia de Poliție, face un doctorat la Valahia Tărgoviște, cursurile unei universități în Irlanda, Colegiul Național de Apărare, cursurile Universității din Pitești, predă la Universitatea Titu Maiorescu în București și în timpul liber se califică în mediere, în evaluare de competențe profesionale, în management, în formare profesională, în management de proiect, iar din 2009 lucrează și la guvern, deși până atunci a fost șomer. Nu se lasă și se mai califică și în promovarea și facilitarea strategiei UE și ca înalt funcționar public.

În mod straniu și el, ca și doamna Horga, secretar de stat la Cancelaria domnului Orban despre care am mai scris, și ea cu numeroase cursuri și un masterat la Valahia, și tatăl ei, și el profesor universitar doctor la Valahia și fost deputat PNL, este membru al CEDIMES în Franța.

De câteva zile este șeful la Oficiul contra spălării de bani. Liberalism, meritocrație, transparență, guvern PNL.

Hai sictir, PNL!

#statcapturat #nuvăoprișațipeeldevot