Laurențiu Paul Barangă

Ca să ne liniștim de tot mai există un Barangă Laurențiu. Numele identic cu cel al fostului director adjunct la ORNISS, fostul șef la spălări de bani, în ciuda unei diplome false de liceu și a unui CV atroce bazat pe celebra universitate Valahia. Domnul Barangă Laurențiu Paul (numele întreg) este, desigur, și el Doctor.

Are și el o legătură directă cu Universitatea Valahia unde fata celebrului domn Barangă și domnul Barangă au obținut doctorate. Șeful de doctorate acolo este șeful ORNISS, domnul Petrescu.

Domnul Barangă a făcut două facultăți, finanțe si drept, ambele private, în același timp, căci este genial. Apoi face și două masterate în același timp tot la aceași facultate privată. În timp ce face cele două mastere este deja angajat Specialist la stat pentru viitorul ASF, că doar orice tânăr absolvent este angajat la cea mai bine plătită instituție de stat din România. În timp ce este deja angajat ca specialist și face cele două mastere, mai face și cursuri de certificare pentru două luni pe domeniul în care este angajat.

Când termină cursurile, se angajează 5 luni în privat la un cabinet de avocatură celebru pentru contracte care de care mai dubioase cu statul. Probabil așa cerea scenariu. Revine la actualul ASF ca Șef de Serviciu, la 25 de ani. ASF e locul ăla unde toate rudele politicienilor necorupți și nesecuriști sunt plătiți incredibil de mulți bani. Fata, băiatul și ginerele lui Oprea au fost angajați acolo. Pleacă la Sibiu pentru un an și când revine este deja Director la cea mai bine plătită instituție de stat, la 27 de ani. Ca orice Director se certifică, în mod sigur pe banii lui, la Bruxelles, la Viena și la București în plină criză financiară. Din 2013 este șef de serviciu și apoi Director Adjunct la ASF, pentru mai puțin de un an. Primea atunci în jur de 2600 EUR pe lună. Probabil mult prea puțin, căci devine Manager de Proiect, apoi șef de risc la SIF Transilvania, manager de fond la SAI Muntenia și Vicepreședinte al Consiliului de Administrare al SSIF BRK. Toate sunt desigur slujbe serioase, nu sinecuri. Revine consilier la Președintele ASF din 2017, domnul Badea Leonardo.

În comisia lui de doctorat în 2020 este, firesc, fostul lui șef, domnul Badea Leonardo, acum viceguvernator la Banca Națională.

Ce e frumi, e că site-ul de la ASE cu doctoratul cel minunat a căzut de o săptămănă că a fost un atac cibernetic. Am păstrat eu totuși o imagine. Liniștea la nivelul liderilor noștri politici despre aceste scandaluri este înfiorătoare. Share că e bine de știut.

#nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol