Laura-Mihaela Fulgeanu-Moagher - PSD

Doamna Moagher termină liceul la 20 de ani, căci orice geniu PSD-ist are nevoie de 5 sau 6 ani pentru a termina liceul. Minune, imediat ce termină LICEUL devine Directoare, la 20 de ani, la o firmă secretă, că nu ne poate spune numele. Muncește ca o sclavă timp de 6 ani, timp în care termină și Dreptul, tot la secret, că nimeni nu reușește să afle facultatea aia magică.

Cu dreptul terminat la 26 de ani retrogradeză juristă la altă firmă secretă, al cărei nume nu se poate spune, că probabil e un legământ cu blestem, ceva pe acolo. Mai face un master, tot la o instituție secretă că doar este pe securitate comunitară și terorism.

Norocul ei este că o lovește harul PSD-ist și, din 2013, transparență, tati, din funcție în funcție și din sinecură în sinecură. Devine brusc ditamai Directoarea la Primăria Ploiești, una dintre cele mai corupte primării din țară. Implicată în toate scandalurile de corupție posibile, artificială, de o prostie monumentală perfectă pentru Parlamentul PSD-ist al lui Dragnea.

#psdemafie #nutoei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol