Ioana Bran-Voinea - PSD

Doamna Ioana Bran și-a desfășurat întreaga activitate profesională la firme cu cifre foarte mari de afaceri. Desigur, ale tatălui. Într-o industrie deloc coruptă, aceea a producției de alcool. În doi ani trece prin trei firme ale tatălui ca să pară CV-ul frumi și cinstit și ajunge de la economistă la Director că așa e cu meritocrația asta Social Democrată.

Desigur tatăl e un donator foarte important la PSD și fata devine la 26 de ani șefa tineretului PSD-ist. Face o universitate bună, dar masteratul e făcut la o bombă de facultate pe bani la opt ore dus întors de unde stă.

Se specializează în economie așa că logic devine la 30 de ani ministră a sporturilor în guvernul cel mai cinstit al lui Dragnea. Dovedește de câteva ori că este foarte proastă, e implicată într-un scandal de corupție, are mult,mult tupeu și taică-su mulți bani într-o industrie foarte vulnerabilă la controale de la stat, așa că sigur o să fie iarăși deputată. Desigur, este în Comisia de buget, finanțe, bănci a Parlamentului.

#psdemafie #nutoei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol