Ioan Bălan - PNL

De la 25 de ani e liberal – patron de firmă. La 27 de ani îl lovește menirea și se înscrie în PD. Peste un an, la 28 de anișori, reușește să-și ia BAC-ul la faimosul Grup Școlar de Industrie Alimentară Suceava. Clar a fost însetat de carte căci după succesul Bacalaureatului nu se mai poate opri din beutura cunoașterii.

În cinci ani termină prima bombă de facultate privată la Drept căci îl băntuia spirtul Justiției. Facultatea este accidental celebră pentru cum puteai să termini trei ani în unul dar ăsta e un amănunt nesemnificativ. Studiază la Iași și termină în cinci ani o facultate de patru ani, că geniile încep mai greu dar e clar că abia și-a intrat în mână. Nu se poate opri și mai face încă o facultate - Științe Politice la aceeași bombă. Cel mai probabil a avut o ofertă la două una gratis căci în timp ce era ditamai patron de firmă la Suceava și studia Științele Politice la Iași mai face și un masterat pe Dreptul European al Afacerilor. Acum că tot a început omul bomba aia de facultate pare hotărât să o termine. Să termine tot ce oferă. Are în total ȘASE diplome de la panarama aia de universitate, în 6 ani. Mai pune în CV și o chestie de sună ca si cum a făcut și o universitate prin Torino. Acum este pregătit pentru o carieră politică așa că rupe în două și PD/NL-ul. Devine, la un an după experiența asta mistico-educațională la Iași, Secretarul General al Biroului Județean Suceava.

Coincidență, desigur, în plină criză afacerea lui explodează de aproape trei ori. Devine apoi consilier județean dar e de neoprit; își adapă setea de cunoaștere la cursurile colegiului tuturor nesecuriștilor, cel al lui Oprea. Devine și Președinte la o Comisie pe buget deși calificarea pe finanțe la Iași a ratat-o. Probabil consideră că se califică la locul de muncă. Câteva luni face asta căci este anul de grație 2008 și devine și deputat. Duhul academic urlă în el și, deși stă în Suceava, lucrează în București și este cel mai mare contribuitor la finanțele facultăților private din Iași, face un doctorat la altă mare bombă de facultate la Galați. În 2011 omul care termina un Grup Școlar Alimentar la 28 de ani devine lumina Sucevei, Doctor în Management Ioan Bălan. Mai face și Diplomație în 2012 și în 2015 se specializează șă in cursuri de “intelligence și securitate națională”. Are acum 12 diplome universitare și post universitare. Și trei mandate de deputat.

Un apropiat al lui Flutur, baron PDL/PNL al cărui nume apare în foarte multe scandalui de corupție mai ales pe mafia lemnului. Domnul Bălan a fost unul dintre oamenii PNL-ului care au făcut imposibil DNA-ul pădurilor. Va fi pe liste pentru al patrulea mandat.

Este Președintele Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor și Corupției în Parlament. Cum viața mârlenuțului ăstuia agramat și prostovan bate orice imaginație mă aștept la o statuie a lui pe cal la Suceava și redenumirea Putnei în mănăstirea Flutur Bălan. Hai sictir PNL. #nutotei #nuvaoprișațipenoi #pnletoxic

Vizualizează CV-ul
Sursă articol