Ilie Niță - PSD

Nea Ilie Niță a trecut prin 6 partide căci pe el ideologia și nu banul sau corupția îl mână în politică.

E drept că DNA-ul a spus că și el și nevasta domniei sale ar fi săvârșit niște acte de corupție între 2009 și 2017, că a mai avut câteva dosare cu cecuri neacoperite când era vicepreședinte PNL la Suceava și că declarațiile lui de avere sunt niște mizerii dar omul este senator, are imunitate, nu se încurcă în detalii.

Și-a început cariera, inspirat, pentru domnia sa un PSDist liberal conservator, ca instalator de bude și alte țevi. Până să dea harul politico-academic în el a fost instalator, subinginer la seral, șef de secție în construcții și vânzător de asigurări.

Din 2003 devine inginer, om politic și mare director de companie. Mare de tot. În 2005 compania unde este Director are un profit pe minus 1.184 și o cifră de afaceri de 59 de lei pe zi. În fapt dacă iei în considerare perioada 2005 -2010 conform CV-ul domnului Ilie firma lui a avut un rulaj de sub 7 EUR pe zi și a fost numai pe negativ cu excepția unui singur an când a avut un profit de aproape 0.2 EUR pe zi. Lucru care desigur a justificat cumpărarea a două mașini țepene și a două masterate pe care le face în același timp, la aceași facultate unul în turism și unul în management la București. Comparația CV, profilul și profitul firmele unde a fost “director” te fac fie să te strici de râs fie să te strici.

Duhnește cinstea în el și devine ditamai șef la PNL și apoi vicepreședinte la Consiliul Județean loc pentru care este perfect calificat că și el călâtorește un an în viitor unde se certifică ca înalt funcționar public (acum e momentul potrivit pentru vomat) și ca membru al sectei lui Oprea că doar evident că un om ca el este perfect pentru cursul “Securitate și Bună Guvernare” la Institutul Național de Apărare.

În anul când devine senator primește de la o firmă la care este director în declarația de avere cu peste 3000 de RON mai mult decât întreaga cifră de afaceri a firmei din acel an. Cel mai probabil a pupat moaștele sfântului Dan Voiculescu făcător de minuni similare. Domnul Ilie Niță a fost. nu e glumă, președinte al Comisiei de Dezvoltare Regională, Administrația Statului și Privatizare și vicepreședinte al Comisiei pentru Energie, Infrastructură Energetică și Resurse Minerale în Senat iar acum este din parte PSD-ului vicepreședinte la Comisia de Mediu.

Vrednic este!

#nutotei #partidulunic

Vizualizează CV-ul
Sursă articol