Ileana Cristina Dumitrache - PSD

Eu zic să lasați prostiile cu Ierusalimul și să ne concentrăm pe centru real al universalității, Constanța. La Constanța s-a născut o tânara minune, deputatatata Ileana Dumitrache.

La 23 de ani în timp ce era ditamai Directoare de Marketing la o firmă cu sute de angajați în Constanța studia din greu la facultate la Londra “studii de afaceri și limbi străine” și printr-o minune a învățâmântului mondial făcea și un master la Bologna în marketing și pictură ca o DaVincie constănțeancă. Nimeni nu a putut până la ea să facă master fără facultatea terminată. Desigur firma unde muncea ca o sclavâ era deținută de tatăl dumneaei, un apropiat al domnului Mazăre care se întâmpla să fie consilier județean. Omul nu e mafiot și nu își trimite fata în parlament să se simtă protejat ci o pune la muncă. Totuși la 26 de ani urlă politica în ea și se sacrifică pentru țărișoara. Se dedică total, chiar sălbatic am putea spune Parlamentului. În cei 12 ani de când e mobilă în Parlament a vorbit în plen exact 133 de secunde. Undeva la 11 secunde pe an. Calificările ei îi permit să aibă convingeri antivaccinare așa că atunci când nu e (nu știu ce se poate spune că e) debitează cu o convingere demnă de un masterat la Academia lui Oprea niște tâmpenii sinistre.

Se oprișează pe noi elegant și cu tupeul tipic PSD-ist așa că o vom vedea și în Parlamentul urmâtor.

Să vă reamintesc câteva alte lucruri despre PSDism-ul de la mare.

Constanța este locul acela minunat unde a trăit cel mai cinsitit și cu legături zero cu traficul de droguri, domnul primar Mazăre. Acolo trăiește și monumentalul deputat Radu Babuș. Om care a început munca de jos la 22 de ani ca jurist la primărie ca orice absolvent de bombă de facultate. După o muncă enormă, intensă și groaznic de utilă pentru comunitate de o lună întreagă este promovat Șef de Centru. Unde muncește ca un sclav pentru încă o lună în cap și este promovat Director. Se stăpânește un pic, probabil ca să nu-l complexeze pe zeul Neptun sau ce s-o fi crezând Mazăre în anul ăla, și după alt an în care prestează și la un masterat în București în timp ce el zdrobește munca la Constanța ajunge primul Director General de Regie Autonomă la un an după ce a terminat facultatea.

Ministrul minune al turismului, domnul Dobre, tot din Constanța este. Cel mai darnic om din lume care deși are datorii grave în bancă se sacrifică și-l împumută pe vice-primarul celei mai cinstite primării din lume cu 325.000 de EUR. Viceprimar care dă și el la rândul lui un împrumut de 600.000 de EUR că doar dar din dar se face. Și domnul Dobre este plin de carte cu nenumărate diplome de la tot felul de minuni de facultăți reale sau dintr-un univers neacesibil nouă.

La Constanța clar trebuie făcută o statuie de tip Cina cea de Taină ai partenerilor lui Ali-Baba social democrat, respectiv Mazăre. Frumos, cu car alegoric și gondolă că doar doamna Dumitrache are masterat în arte.

#nutotei #haisictirpsd #nuvăoprișațipeeldevot

Vizualizează CV-ul
Sursă articol