Gigel-Sorinel Știrbu - PNL

Domnul Gigel Știrbu a fost preot până în 2001. A terminat seminarul Teologic și apoi Facultatea de Teologie din Craiova. Între 2001 și 2004, a fost posedat de un liberalism atroce, așa că s-a dedicat unei cariere de șomer, în timp ce era președinte la Tineretul Liberal Olt și vicepreședinte la PNL Olt.

Între 2005 și 2007, perioadă în care, printr-o minune a zeului liberalismului nesecurist, domnul Gigel devine din senin subprefect de Olt, este hăituit de duhul studiului și al academiei. Trece în CV, ca un nemârlănete, ca și cum ar fi terminat cea mai bună universitate de administrație publică din Franța, asta în timp ce mai făcea și un masterat la o universitate secretă și institutul național de administrație, căci doar slujba aia de subprefect trebuie justificată și ea de niște studii, chiar dacă ele sunt făcute după ocuparea postului. Diploma aia din Franța e și ea la secret.

Între 2007 și 2011, a făcut un doctorat la Valahia Târgoviște, lucru care, evident, cere o promovare, așa că devine secretar de stat și apoi deputat de Olt. Tot în această perioadă a făcut și Institutul Diplomatic Român și Colegiul de Apărare al sectei lui Oprea, ca orice parlamentar ocupat de soarta țării.

De doctoratul de la Valahia s-a vindecat în CV-ul oficial de pe site-ul Parlamentului, căci așa e cu cinstea, onoarea și liberalismul prin PNL.

Este al șaselea fost ministru pe care îl decopăr că suferă de boala asta declanșată de Emilia Șercan. Discursurile lui sunt îngrozitoare, omul este un patriotard sinistru și adesea agramat, așă că, firesc, a fost Ministrul Culturii și angajatorul altei neimpostoare liberale și mare favorită a altui mare liberal de aripă PSD-istă, domnul Varujan Vosganian.

Profesorul care l-a îndrumat pe domnul Știrbu, domnul Sbârna, este, de asemenea, conducătorul de doctorat al altor mari valori. Primul român care a intrat în pușcărie pentru plagiat, fost lector universitar tot la Valahia, este unul dintre ei.

#nutotei #haisictirpnl

Vizualizează CV-ul
Sursă articol