Gheorghe Tinel - PNL

Pe scurt. În anul 2006 unul dintre cei mai cunoscuți oameni ai PNL-ului, om care tună și fulgeră împotriva corupției din PSD în studiourile primitoare ale lui Voiculescu, era șeful Corpului de Control la Ministerul Agriculturii, făcea o facultate de Drept la zi, un masterat la SNSPA, un alt masterat la Colegiul lui Oprea și un doctorat în Silvicultură la Brașov.

Vorba aia cinste, onoare, România educată, liberalism!

Domnul Gheorghe Tinel este deputat și foarte, foarte prezent la televiziuni, mai ales pe la Antena 3. Reprezintă PNL-ul. Nu este clar când a terminat facultatea, dar în 1991 este inginer într-un sat din Călărași. Sunt foarte multe lucruri care put rău când îi citești CV-ul. Este membru al PNTCD și astfel ajunge Director în Minister în 1999. Este păstrat de guvernul PSD-ist al lui Adrian Năstase, deși pleacă din PNTCD în PNL. Lucrează în perioada guvernului Năstase consilier la Ministerul Agriculturii. Imediat ce vin “prietenii” la putere cariera lui explodează. Devine Director general și Șeful Corpului de Control la Agricultură între 2005 și 2007. În perioada asta este groaznic bântuit de duhul studiului. Face (băi, chiar nu e banc) un curs pe combaterea fraudei în Estonia și în Slovacia, în timp ce mai face și două masterate, termină o facultate de drept și își dă doctoratul în silvicultură. În 2008 îi explodează și averea într-un mod care la vremea aia a stârnit un scandal enorm. Meritat, este de atunci imaginea PNL în studiourile lui Voiculescu, în Parlament și predă ecologie la bomba aia de Universitate unde a terminat dreptul.

Suprarealist, are și o distincție de merit: “Mare Cavaler”.

Aici extrase din teza lui de doctorat(mulțumesc cititorilor!) ca să vă cruciți: «Astfel, forma columnară a coroanei are o influență dinamică, excitantă asupra psihicului, stimulând elanul și dezvoltând fantezia spre idei înalte, prin faptul că privirea este atrasă în sus, urmărind cele două linii aproape paralele ale conturului coroanei, amintind de „coloana infinitului“. Rândurile sau grupurile de arbori columnari inspiră sentimente solemne, de măreție». ”De aceea, in general, padurea constituie un loc unde putem gasi calmul sonor toata ziua, chiar si noaptea daca locuinta se gaseste in padure”

NIvelul de impostură cu care se oprișează pe noi PNL-ul este dezgustător. Între timp noii cavaleri ai luminii PNL-iste, magnificii gănditori liberali, Președintele și șeful liberal al SRI-ului sunt probabil în tranșee. Luptă, tati, cu impostura PSD-istă! Liderii Alianței USR PLUS sunt și ei pe burtă, unde pregătesc strategii magnifice de crescut niște cojones artificiale. ȘI la deontologii lui Nicușor Dan este liniște probabil ca să se poată auzi gândurile gurului despre pacea mondială. Grețos.

#nutotei #PNLetoxic #nuvăoprișațipeeldevot

Vizualizează CV-ul
Sursă articol