Gabriel Păun - PNL

Azi despre efectele sinistre ale imposturii politice. Pe scurt. Un puști care a fost “economist” la o firmă dintr-un sat din Dâmbovița devine brusc asistent al Directorului General la Imprimeria Națională pentru 4 luni.

Apoi devine consilier în parlament pentru doi ani, director adjunct la Casa Studenților București pentru un an, Economist la Transportul Rutier pentru 7 ani și este acum, în perioada meritocrației PNL-iste, ca minunea să fie completă, Directorul General la Iprochim (institutul de inginerie chimică).

Pe larg. Gabriel Păun este actualul Director General al Iprochim și membru al CA la Imprimeria Națională, și el un absolvent al celebrei Universități Valahia. Nu are CV-ul pe site-ul Iprochim dar l-am găsit la Imprimeria Națională.

Începe munca la 23 de ani, în timp ce făcea Facultatea de Contabilitate (anul 1), este și economist la o firmă dintr-un sat uitat de lume din Dâmbovița. În 2005, pe când muncea din greu la firma procopsită, face două facultăți, una de Drept - nu ne spune unde, și cea de Contabilitate la celebra Valahia din Târgoviște. În timp ce face facultatea de Drept secretă mai termină rapid și două mastere în doi ani, tot la Valahia.

Este o coincidență, desigur, că viceguvernatorul BNR, Leonardo Badea, despre care am scris acum 2 zile, fost senator PSD de Dâmbovița, era Decanul facultății la vremea aia. La 26 de ani, domnul Păun devine, brusc și cât se poate de logic, asistent al directorului general de la Imprimeria Națională pentru 4 luni.

Imprimeria Națională a fost centrul al numeroase scandaluri de corupție, ca orice instituție de stat căpușată politic. Domnul Păun, după cele 4 luni glorioase, devine consilier în Parlamentul României. Nu se știe unde, dar sper că nu la domnul Țuțuianu, și el tot din Dâmbovița, lector la Valahia și în vremea aceea în Parlament.

În 2011, la 28 de ani, tânărul din Dâmbovița devine Director Adjunct al Casei de Cultură a Studenților din București, iar apoi, după numai un an, revine la prima iubire și este economist la Inspectoratul de Stat în Controlul Transportului Rutier. Firesc, din ianuarie 2020, este Directorul General al IPROCHIM pe un salariu de 16.344 RON pe lună, fără bonusuri, pe care și l-a mărit imediat ce a fost pus în funcție. De la Imprimeria Națională mai face 6031 de RON pe lună și firma lui a primit și un contract de 309 095 RON cu acordare directă. Mai pe scurt este plătit din banul public 22.375 RON pe lună și mai primește incă pe atât dintr-un contract cu statul.

De La PNL sector 1. Unde este domnul Burduja șef. Domnul Tănase Stamule tot de la PNL sectorul 1 este președinte de CA iar Ministerul Finanțelor este șeful principal. Domnul Burduja se întămplă să fie secretar de stat la Finanțe. Stingem lumina.

#statcapturat #nuvăoprișațipeeldevot #nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol